Έκλεισαν τα τούνελ στην Αθηνών-Λαμίας: Δείτε σε ποιο σημείο και γιατί

Έως και τις 27 Απριλίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία ισχύει πλήρης αποκλεισμός της εθνική οδού, με τους οδηγούς να κινούνται από την παλαιά εθνική οδό.

  • -
  • -

Από την παλαιά εθνική οδό διεξάγεται η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας από την 1η Απριλίου λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και συγκεκριμένα στις σήραγγες. Όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως και το Σάββατο 27 Απριλίου.

Κατά την πρώτη φάση, υπάρχει πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού στο 166ο χλμ. έως και τον Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων στο 180ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

tounel

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του αυτοκινητόδρομου στον Α/Κ Λογγού στο 165,8ο χλμ. και στον Α/Κ Λατομείου, στο 172,64ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Φάσης Α΄ θα είναι μακράς διαρκείας, με εφαρμογή καθ’ όλο το 24ωρο, από Δευτέρα και ώρα 07:30π.μ. έως το Σάββατο και ώρα 14:00μ.μ

Κατά τη δεύτερη φάση, ισχύει επίσης πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 164,5ο χλμ. έως το 165,6ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε ακόμη: Οι 5 μεγαλύτερες σήραγγες στην Ελλάδα - Σε ποιους δρόμους βρίσκονται

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της φάσης Β’ θα είναι μακράς διαρκείας, με εφαρμογή καθ’ όλο το 24ωρο, από Σάββατο στις 14:00 έως και τη Δευτέρα στις 07:30.

tounel

Σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και των δυο φάσεων θα υλοποιούνται εναλλάξ κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Που υπάρχουν μειωμένα διόδια

Από την στιγμή που έχουν αποκλειστεί τμήματα της εθνικής οδούς και οι οδηγοί βγαίνουν στην παλαιά εθνική οδό, είναι λογικό να υπάρχουν και μειώσεις στα διόδια. Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύουν μειωμένα κόμιστρα στον Μετωπικό και Πλευρικό Σταθμό Διοδίων Τραγάνας.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...