Subaru: Η Πλειάδες Motors γιορτάζει 10 χρόνια με δώρα και προσφορές έως και 4.000€

Ο Έλληνας αντιπρόσωπος της Subaru έκλεισε μία δεκαετία στην αγορά και αποφάσισε να το γιορτάσει χαρίζοντας πληθώρα δώρων ανάλογα το μοντέλο. Δες μέχρι πότε ισχύουν.

  • -
  • -

Ήταν το 2013 όταν ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα η νέα τότε επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru, με το αντιπροσωπευτικό όνομα ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS. Κλείνοντας σήμερα τα 10 χρόνια το γιορτάζει με δώρα και προσφορές αξίας έως και 4.000 €, ανάλογα με το μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Subaru Crosstrek 2024 στη Βιέννη

Το πρόγραμμα των προσφορών ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου. Οι λάτρεις, και όχι μόνο, των Subaru, μπορούν να τις ανακαλύψουν στις εκθέσεις Subaru στο Χαλάνδρι και στη Θεσσαλονίκη.

Τα XV, Forester και Outback είναι από τα πιο ικανά SUV που κυκλοφορούν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Το πρώτο εξ αυτών είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της Subaru στην κατηγορία των SUV και στον τρέχον τιμοκατάλογο διατίθεται μόνο με το μοτέρ των 1,6 λίτρων με 114 ίππους, με την τετρακίνηση να είναι στον βασικό εξοπλισμό.

forester

Το Forester είναι το μεσαίο SUV στην γκάμα της ιαπωνικής μάρκας και φέρει ένα όνομα με πολλά χρόνια ιστορίας. Κάτω από το καπό υπάρχει ο e-boxer κινητήρας των 2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 150 ίππους, ενώ φυσικά είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης. Βρείτε τη δοκιμή μας πατώντας εδώ.

Το Outback είναι με διαφορά το μεγαλύτερο SUV της Subaru και αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση στην κατηγορία, αφού η προσωπικότητά του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Με κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων κάτω από το καπό, 169 ίππους και τη θρυλική τετρακίνηση της Subaru, θα μεταφέρει με άνεση τους επιβάτες του σε οποιοδήποτε τερέν. Μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή μας, πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...