Πάτρα: 22 κλοπές μοτοσικλετών από 1 άνθρωπο -Τις διέλυε σε αποθήκη για ανταλλακτικά

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος απεδείχθη πως είχε κλέψει συνολικά 22 μοτοσικλέτες και στη συνέχεια τις έκανε «κομμάτια» σε αποθήκη.

  • -
  • -

Έπειτα από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εξιχνιάστηκαν 15 νέες κλοπές μοτοσικλετών που διαπράχθησαν από τον Φεβρουάριο του 2017 έως τον Σεπτέμβριο του 2022 στην Πάτρα.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας, για διάπραξη κλοπών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ο οποίος είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, την 8-11-2022.

klopes

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών είχαν εντοπίσει τον περασμένο Νοέμβριο στην Πάτρα, παράνομο εργαστήριο αποσυναρμολόγησης μοτοσικλετών και απόκρυψης κλεμμένων δικύκλων.

Έκλεβε τις μοτοσικλέτες και τις έκρυβε στην αποθήκη-συνεργείο

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος αφού αφαιρούσε μοτοσικλέτες, τις αποσυναρμολογούσε στο εργαστήριο – συνεργείο του και τις παραποιούσε αποξαίνοντας τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα. Ο κατηγορούμενος πωλούσε τις μοτοσικλέτες ως ανταλλακτικά ή τοποθετούσε τα μέρη τους, σε άλλες κλεμμένες μοτοσυκλέτες, που είχε στην κατοχή του.

peripoliko

Από την συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, είχε προκύψει ότι από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022 είχε διαπράξει 7 κλοπές μοτοσικλετών, ενώ από την περαιτέρω και συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από τον Φεβρουάριο του 2017 έως τον Σεπτέμβριο του 2022, είχε διαπράξει ακόμη 15 κλοπές μοτοσικλετών.

Επιπλέον, τον Φεβρουάριο του 2023 οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του κατηγορούμενου και κατέσχεσαν 14 μεταλλικά ταμπελάκια, στα οποία αναγράφονταν αύξοντες αριθμοί οχημάτων (αριθμοί πλαισίου).

Δείτε ακόμη: Συμμορία έκλεβε Ι.Χ. σε όλη την Αττική με λεία πάνω από 240.000 ευρώ

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...