Καινούργιο αυτοκίνητο, χωρίς δάνειο και χωρίς προκαταβολή! Δες πώς γίνεται

Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος απόκτησης και χρήσης ενός νέου αυτοκινήτου από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων πόλης, SUV ή επαγγελματικών, πληρώνοντας μόνο μια μηνιαία συνδρομή.

  • -
  • -

H απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου, συνήθως προϋποθέτει να έχει κάποιος ένα σεβαστό χρηματικό απόθεμα για να το διαθέσει ή να λάβει δάνειο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αποπληρωμή. Από την άλλη, αν επιλέξει το leasing αυτοκινήτου, μια μεγάλη προκαταβολή τον… περιμένει, πριν ξεκινήσει η μίσθωση. Ωστόσο, υπάρχουν και πιο ευέλικτοι τρόποι απόκτησης ενός νέου οχήματος, οι οποίοι δεν προϋποθέτουν ούτε ύπαρξη μεγάλου κεφαλαίου, ούτε δάνειο, αλλά ούτε και προκαταβολή! Πρόκειται για την πιο απλή και ξέγνοιαστη μέθοδο για να απολαύσει κάποιος ένα νέο αυτοκίνητο.

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου, στην πιο απλή μορφή της

Χάρη στην FlexCar, την πιο ευέλικτη εταιρεία leasing αυτοκινήτου, οι όροι και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση νέου οχήματος ξαναγράφονται. Συγκεκριμένα, ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να δεσμευτεί με κανέναν τρόπο και μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο που θέλει, χωρίς να πληρώσει προκαταβολή. Απλά, καταβάλλει το μηνιαίο μίσθωμα! Έτσι λοιπόν δεν χρειάζεται να εκταμιεύσει ένα μεγάλο ποσό από την αρχή για να παραλάβει το νέο του όχημα. Αυτό ισχύει για κάθε κατηγορία αυτοκινήτων από τον στόλο της εταιρείας, είτε μιλάμε για μικρό μοντέλο πόλης, είτε SUV, ακόμη και van που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος για να αποκτήσει νέο όχημα από τη FlexCar είναι να βρει το μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες του. Στη συνέχεια, στέλνει σε ηλεκτρονική μορφή τα στοιχεία που θα του ζητηθούν προκειμένου να αξιολογηθούν από την εταιρεία μίσθωσης και μετά, πληρώνει το FlexDeposit, ένα ποσό που ισούται με δύο μηνιαία μισθώματα και επιστρέφεται ύστερα από 36 μήνες χρήσης του οχήματος ή αφαιρείται σε μορφή έκπτωσης, αν επιθυμήσει να αγοράσει το αυτοκίνητο που οδηγεί. Η FlexCar παρέχει ευέλικτα προγράμματα μίσθωσης, των οποίων οι όροι προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη!

Η ευελιξία στο leasing έχει όνομα

Εκτός από τα μοναδικά προνόμια απόκτησης νέου αυτοκινήτου που δεν προϋποθέτουν δάνεια, προκαταβολή κλπ, η FlexCar προσφέρει πολλούς ακόμη λόγους για να την επιλέξει κάποιος. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει χρονικό όριο στο συμβόλαιο και ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το όχημα σε οποιαδήποτε στιγμή, σε αντίθεση με το παραδοσιακό leasing που προβλέπει συγκεκριμένη διάρκεια μίσθωσης. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να το επιστρέψει και να πάρει ένα άλλο από τον στόλο της εταιρείας, αν αλλάξουν οι ανάγκες του και πλέον δεν τον καλύπτει το όχημα που οδηγεί! Πρόκειται για την πιο ευέλικτη μίσθωση της αγοράς που επιτρέπει στον πελάτη να φτιάξει ο ίδιος τους όρους του συμβολαίου του, προκειμένου να μην περιορίζεται με κανέναν τρόπο.

Βρείτε τώρα το επόμενο σας αυτοκίνητο από τη FlexCar και αποκτήστε το, χωρίς προκαταβολή!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...