Ηλεκτρικό van από 5 πλαστικά κομμάτια - Θα γίνεται δικό σου με 0,24 €/ώρα!

Η κατασκευή του ηλεκτρικού Helix Cargo Van είναι εύκολη... σαν να κουμπώνεις τουβλάκια Lego, οπότε μπορεί να γίνει και ιδιαίτερα προσιτή.

  • -
  • -

Σχεδιασμένο για να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό στην κατασκευή του, το νέο Helixx Cargo διαθέτει πέντε μόλις πολυμερή πάνελ αμαξώματος, που κουμπώνουν μεταξύ τους γρήγορα, εύκολα και απλά, μειώνοντας το χρόνο παραγωγής κατά 50%.

Αυτή… η πατέντα, όχι μόνο κάνει γρήγορη και απλή τη συναρμολόγηση του μοντέλου αλλά κυρίως κάνει την όλη διαδικασία παραγωγής χαμηλού κόστους. Αυτό, σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα Helixx, θα επιτρέψει στους συνεργάτες της και σε άλλα μέρη του κόσμου να δημιουργήσουν γρήγορα τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, τις οποίες η Helixx φυσικά σχεδιάζει να υποστηρίξει σε συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Δείτε ακόμα: Τα 10 πιο περίεργα αυτοκίνητα που έχετε δει ποτέ

Το μικρό ηλεκτρικό βαν προορίζεται για χρήση σε πυκνοκατοικημένες πόλεις και αναπτυσσόμενες οικονομίες σε όλο τον κόσμο. Η κατασκευή του πρώτου μοντέλου απέδειξε στην πράξη στην Helixx ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί μεταλλικά πάνελ στο αμάξωμα«Αναπτύξαμε αυτό το πρότυπο όχημα για να αποδείξουμε ότι όλα είναι εφικτά τεστάροντας συγχρόνως τις τεχνικές αλλά και τις παραγωγικές μας δυνατότητες χρησιμοποιώντας καινοτόμα υλικά μέσω ψηφιακής επεξεργασίας», δήλωσε ο Steve Pegg, Διευθύνων Σύμβουλος της Helixx.

Στα σκαριά και επιβατική έκδοση του Helixx

Το Helixx Cargo είναι χτισμένο γύρω από ένα υβριδικό πλαίσιο αλουμινίου και προσφέρει 2.100 lt αποθηκευτικού όγκου. Χρησιμοποιεί αφαιρούμενες μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου, που σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα επαρκούν για αδιάκοπη χρήση 24 ωρών, ενώ το τιμόνι βρίσκεται στο κέντρο του οχήματος προκειμένου να είναι συμβατό σε όλες τις αγορές.

Μόλις ξεκινήσει και επίσημα η παραγωγή του μοντέλου, η Helixx θα προσφέρει τα οχήματά της και με συνδρομή, με κόστος 0,25 $/ώρα - δηλαδή λιγότερο από 0,24 €/ώρα, με τη σημερινή ισοτιμία.

Πέραν της επαγγελματικής έκδοσης Cargo, η βρετανική φίρμα έχει ως στόχο τη δημιουργία και επιβατικών εκδόσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...