10 από τα πιο περίεργα αυτοκίνητα που έχετε δει ποτέ! (video)

Από αυτοκίνητο-μπιλιάρδο μέχρι πισίνα: Δεν ξέρουμε να πρόκειται για τις πιο ευρηματικές ιδέες της αυτοκίνησης, αλλά σίγουρα είναι πολύ ιδιόμορφες

  • -
  • -

Η ευρηματικότητα είναι ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό, το οποίο πολλές φορές έχει σαν αποτέλεσμα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ή ακόμα και πρωτοποριακές ιδέες. Άλλες φορές με καθαρά χρηστικό χαρακτήρα, ενώ σε κάποιες άλλες προκαλούν ενθουσιασμό ή γέλιο. Η συγκεκριμένη λογική ισχύει και στην περίπτωση της αυτοκίνησης, με το παραπάνω βίντεο να συγκεντρώνει μερικές από τις πλέον περίεργες και ιδιαίτερες δημιουργίες των τελευταίων ετών. Ανάμεσα τους είναι μοντέλα αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως η BMW Gina! Το αυτοκίνητο που το αμάξωμα του διαμορφώνεται ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες, όντας κατασκευασμένο από ελαστικό υλικό. Ή την γνωστή σε όλους Bugatti Chiron κατασκευασμένη από Lego σε πραγματικές διαστάσεις.

Όμως, υπάρχουν και δημιουργίες ιδιωτών που προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, όπως το αυτοκίνητο με το ενσωματωμένο τραπέζι μπιλιάρδου στο πίσω μέρος. Ακόμα και λιμουζίνα-τζετ! Που αποτελεί μία εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο. Όπως και η Cadillac τζακούζι, για να κάνετε το μπάνιο σας σε κοινή θέα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για άκρως ενδιαφέρουσες δημιουργίες που προκαλούν ποικίλα συναισθήματα! Απολαύστε το!

Πηγή: Indigo Planet (youtube)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...