Κίνηση τώρα: Όλη η Αθήνα ένα ατέλειωτο parking

Οι οδηγοί αυτοκινήτων και φορτηγών κινούνται πολύ αργά, ενώ ακόμα και οι αναβάτες με τις μοτοσικλέτες αντιμετωπίζουν δυσκολίες να φτάσουν εγκαίρως στον προορισμό τους.

  • -
  • -

Ένα ατέλειωτο μποτιλιάρισμα είναι για ακόμα ένα πρωινό η Αθήνα, με τις περισσότερες βασικές οδικές αρτηρίες να έχουν φρακάρει. Ως αποτέλεσμα, τα αυτοκίνητα είναι πρακτικά παρκαρισμένα, με οδηγούς και επιβάτες να χάνουν την υπομονή τους από τις καθυστερήσεις στη μετακίνησή τους.

Φυσικά το μποτιλιάρισμα δεν αφορά μόνο τους μεγάλους δρόμους, καθώς και τα στενά δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πολλοί είναι εκείνοι που δοκιμάζουν να τα χρησιμοποιήσουν μήπως και γλιτώσουν χρόνο. Μπορεί θεωρητικά το σχέδιο να είναι καλό, όμως όταν κάνουν την ίδια επιλογή πολλά αυτοκίνητα, καταλήγουν να μπλοκάρουν κι αυτοί οι δρόμοι.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9894565154fcc16bf750807294097c93.jpg

Ποιοι δρόμοι έχουν περισσότερη κίνηση αυτή τη στιγμή

Όπως είναι συνήθεια, πλέον, τα  πιο προβληματικά σημεία σήμερα εντοπίζονται επί της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα μετά την έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας, στην έξοδο για Λαμία, η λεωφόρος Κηφισού και στα δύο ρεύματα με την κάθοδο να είναι σε χειρότερη μοίρα, η άνοδος της λεωφόρου Κηφισίας, η κάθοδος της λεωφόρου Μεσογείων και η λεωφόρος Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα από το μετρό Κατεχάκη μέχρι τη διασταύρωση με την Κηφισίας.

Δείτε ακόμα: Επίσημο: Θέλουν όριο 30 km/h στην Αθήνα, και Δακτύλιο με κάμερες

Επιπλέον, όσοι κινούνται στην παραλιακή λεωφόρο έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες καθυστερήσεις, ο περιφερειακός του Καρέα στο ρεύμα προς Κατεχάκη έχει επίσης πολύ μεγάλα προβλήματα, όπως και η λεωφόρος Αθηνών στο ρεύμα εξόδου.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν όσοι είναι στον δρόμο αυτή τη στιγμή είναι υπομονή, καθώς ο εκνευρισμός μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...