Νέες τιμές BMW: Ποια μοντέλα ακρίβυναν και πόσο;

Η ελληνική εισαγωγική της BMW ανακοινώνει νέο τιμοκατάλογο, που περιλαμβάνει αλλαγές σε δημοφιλή SUV όπως η X2 και η X3, αλλά και σπορ coupe-cabrio μοντέλα, όπως η Σειρά 4.

  • -
  • -

Η BMW είναι μια από τις πιο δημοφιλείς premium μάρκες αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Τόσο τα SUV της, όσο και τα sedan, τα cabrio, τα coupe και τα σπορ μοντέλα της είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στις κατηγορίες τους, ενώ οι εκδόσεις M απογειώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου και αποτελούν μερικά από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα της αγοράς. Τώρα, η γερμανική μάρκα ανακοινώνει νέο τιμοκατάλογο στη χώρα μας, στον οποίο μπορούμε να δούμε αρκετές διαφορές συγκριτικά με τον προηγούμενο που ήταν σε ισχύ. Συνήθως αφορά το σύνολο της γκάμας, με τις πιο πολλές εκδόσεις κάθε μοντέλου να «τσιμπάνε» κατά μερικές χιλιάδες ευρώ.

Ποια μοντέλα της BMW ακρίβυναν;

Οι αυξήσεις στις τιμές των BMW δεν αφορούν μόνο τα πιο «ειδικά» μοντέλα, όπως η Σειρά 4 Coupe και Cabrio, αλλά και δημοφιλή SUV, σαν την X2 και τη X3. Επίσης, οικογενειακές προτάσεις έλαβαν αυξήσεις στον τιμοκατάλογό τους, όπως η πολύ πρακτική BMW Σειρά 3 Touring με το station wagon αμάξωμα. Πιο αναλυτικά, στην γκάμα των SUV, εκτός των X2 και X3 που αναφέραμε, παρατηρούμε αλλαγές και στην coupe εναλλακτική της X3, τη στυλάτη X4. Το ίδιο ισχύει και για την κορυφαία X7, την top SUV πρόταση που δίνει στην γκάμα της η BMW. Τα μόνα μοντέλα που «γλίτωσαν» από τις αυξήσεις στην SUV γκάμα είναι η X1, η X5 και η X6.

Δείτε ακόμη: Φθηνότερη η BMW iX1 στην Ελλάδα - Δείτε τιμή

Από την άλλη, ίδια παραμένει και η τιμή στα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της BMW. Τόσο η iX, όσο και η i4, αλλά και το iX3, παραμένουν χωρίς αλλαγές συγκριτικά με τον αμέσως προηγούμενο τιμοκατάλογο της γερμανικής εταιρείας.

Δείτε εδώ ολόκληρο τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της BMW στην Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...