Video: Ένα οικογενειακό MG που ταπεινώνει supercars!

Το ηλεκτρικό hatchback που έρχεται και στην Ελλάδα και μπορεί να τα βάλει με Lamborghini και να την περάσει.

  • -
  • -

Απαντώντας σε μια ερώτηση που κανείς δεν έχει κάνει ποτέ, οι άνθρωποι στο carwow θέλησαν να μάθουν εάν το MG4 μπορεί να κατατροπώσει supercars. Ενώ η Lamborghini Gallardo και το Nissan GT-R δεν χρειάζονται συστάσεις, το ηλεκτρικό hot hatch της προσφάτως αναζωογωννημένης βρετανικής μάρκας είναι λιγότερο γνωστό. Με 429 ίππους και 600 Nm ροπή χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες, η έκδοση XPower σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Με 0-100 km/h σε μόλις 3,8 sec σίγουρα έχει κάθε δικαίωμα να κοιτά στα μάτια τόσο το ιταλικό supercar με τον ατμοσφαιρικό V10, αλλά και τον φονέα γιγάντων από την Ιαπωνία. Ακόμη κι αν το βάρος των 1.800 kg το κατατάσσει βαρύτερο και από τους δύο ανταγωνιστές τους.

Δείτε ακόμη: MG: Με ποια SUV, υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα έρχεται στην Ελλάδα

Με λίγα λόγια, όπως θα δείτε και στο video η νέα τεχνολογία που ακούει στο όνομα εξηλεκτρισμός κάνει και πάλι το θαύμα της μιας και το MG4 καταφέρνει να εκτοξευθεί στην εκκίνηση χάρη στην ακαριαία ροπή και την ατελείωτη πρόσφυση που χαρίζει η τετρακίνηση. Μοναδικό τροχοπέδη στην επιτυχία του ίσως να είναι η ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα στα 200 km/h. Δείτε όμως το video παρακάτω και θα καταλάβετε τι κάνουν 15 και 20 χρόνια εξέλιξης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...