Volkswagen T7 California – AirBnB με τροχούς

Το Volkswagen T7 είναι ένα γνωστό στην ελληνική πραγματικότητα van, όμως ελάχιστοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι μπορεί να γίνει ένας τόσο πολυτελής χώρος διαμονής.

  • -
  • -

Για όσους θέλουν οι διακοπές τους να έχουν πολύ μεγάλες διαδρομές, να βλέπουν πολλά μέρη και κάθε βράδυ να κοιμούνται αλλού, υπάρχουν σίγουρα οι λύσεις του τροχόσπιτου και του αυτοκινούμενου. Όμως, το τροχόσπιτο δεν είναι εύκολο να το σέρνεις συνέχεια πίσω από το αυτοκίνητο, ενώ το αυτοκινούμενο είναι ογκώδες και δυσκίνητο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει παντού.

Μία εναλλακτική λύση είναι τα van που έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να μείνει στο εσωτερικό τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το Volkswagen T7 California, το οποίο αποκτά νέα γενιά, με το ντεμπούτο της να γίνεται το επόμενο διάστημα στο 2023 Caravan Salon που θα γίνει στο Dusseldorf της Γερμανίας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/46e9238ee73cd40cfbc6cf2fa028f2a8.jpg

Λίγο πριν την έκθεση η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες. Σύμφωνα με τους Γερμανούς αυτό που βλέπουμε είναι πρωτότυπο, τυπικά τουλάχιστον, καθώς στην πραγματικότητα οι αλλαγές σε σχέση με την έκδοση παραγωγής θα είναι ελάχιστες.

Δείτε ακόμα: Video – Δοκιμή: Volkswagen ID.Buzz

Οι καινοτομιές της νέας γενιάς του T7 California

Μία σημαντική διαφορά της νέας γενιάς είναι ότι έχει πλαϊνή πόρτα και στα αριστερά (η προηγούμενη γενιά είχε μόνο δεξιά). Για να γίνει αυτό η κουζίνα έχει μεταφερθεί πιο πίσω, με αποτέλεσμα πλέον η πρόσβαση σε αυτή να γίνεται τόσο από το εσωτερικό του van, όσο και από το εξωτερικό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/95d2a98fc49954d9e65acdb8eec84a49.jpg

Το Vollkswagen California διαθέτει δύο σειρές καθισμάτων, όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα, όμως εκείνα της δεύτερης σειράς μπορούν να αφαιρεθούν πλήρως για να δημιουργηθεί μεγαλύτερος χώρος. Φυσικά το αυτοκίνητο διαθέτει κρεβάτι, ψυγείο, πρίζες, αλλά και μία σκηνή που ανοίγει στο πάνω μέρος, ώστε να αυξάνονται ακόμα περισσότερο οι διαθέσιμοι χώροι.

Όσον αφορά τον κινητήρα, προς το παρόν ξέρουμε την ύπαρξη ενός plug-in υβριδικού συνόλου 215 ίππων, με τον κινητήρα βενζίνης να είναι στα 1,4 λίτρα και την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία να φτάνει τα 45 km περίπου. Ωστόσο, οι αναφορές της Volkswagen αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και εκδόσεις με βενζίνη ή/και diesel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...