Citroen: Τιμές για όλα τα μοντέλα της στην Ελλάδα

Η γαλλική μάρκα έχει μία από τις πιο ολοκληρωμένες γκάμες, με ιδανικές και οικονομικές επιλογές για πόλη, αυτοκινητόδρομο, επαρχιακό αλλά και βουνό ή θάλασσα.

  • -
  • -

Παρατηρώντας την γκάμα της Citroen είναι εμφανές πως έχουμε να κάνουμε με μία μάρκα που ξέρει τι ζητά το κοινό της. Με μοντέλα που θα καλύψουν όλα τα ενδεχόμενα από τα στενά της πόλης μέχρι τα όμορφα βουνά και παραλίες της χώρας μας, δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποια ανάγκη και να μην βρεθεί ένα όχημα από τον κατάλογο της γαλλικής μάρκας για να την καλύψει.

Και λέμε «όχημα», γιατί η Citroen είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες που εκτός από την ηλεκτροκίνηση, έχει επενδύσει και στην μικροκινητικότητα, προσφέροντας μοντέλα όπως το τετράτροχο ηλεκτρικό Ami που αποτελεί κάτι παραπάνω από ιδανικό για να μοιάζουν τα στενά της Πλάκας… «αεροδιάδρομοι». Πάμε να τα δούμε με την σειρά όμως:

Citroen Ami

ami

Το λιλιπούτειο Ami προκάλεσε ταραχή με τον ερχομό του στην αγορά και όχι αδίκως μιας και η ιδιαίτερη εμφάνιση και οι μικροσκοπικές διαστάσεις το έκαναν το πρώτο microcar της μάρκας. Γιατί να το αποκτήσεις; Για προσφέρει χαμηλά έξοδα, ευκολία στις μετακινήσεις αλλά και στην εύρεση θέσης πάρκινγκ, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και φυσικά έχει χαμηλό κόστος απόκτησης. Πόσο χαμηλό; Από 7.600 €! Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα ή εδώ για να δείτε την video-δοκιμή του στο κέντρο της Αθήνας.

Citroen C3

ψ3

Ο διαχρονικός μαχητής των Γάλλων στην κατηγορία των supermini καλά κρατεί, με το C3 να αποτελεί έναν επάξιο εκπρόσωπο της μάρκας. Κι αυτό γιατί ακολουθώντας τις βασικές αρχές της εταιρίας σχετικά τόσο με το στιλ αλλά φυσικά και με την άνεση, συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες επιλογές, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 17.000 €. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Citroen C3 Aircross

c3 aircross

Ψάχνεις για το μοντέλο που θα συνδυάσει τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που βρίσκεται ακριβώς από πάνω με τα πολυπόθητα crossover χαρακτηριστικά; Το Citroen C3 Aircross είναι η απάντηση παραδίδοντας μαθήματα πρακτικότητας και άνεσης όχι μόνο στο segment των B-SUV αλλά ακόμη και σε μοντέλα θεωρητικά μεγαλύτερης κατηγορίας. Μάλιστα χάρη στην νέα προωθητική ενέργεια ξεκινά με τιμή κάτω των 20.000 € (19.900 €). Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Citroen C4 και e-C4

c4

Ένα στιλάτο crossover που συνδυάζει ίσως τα περισσότερα χαρακτηριστικά από την κορυφή της λίστας των περισσότερων αγοραστών από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο. Είναι SUV, είναι coupe, είναι εντυπωσιακό εμφανισιακά και έχει compact διαστάσεις. Ξεχνάμε κάτι; Οι τιμή για όλα αυτά; Από 20.650 €! Κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση λογικά. Α και φυσικά έχει κάνει και το επόμενο βήμα προς την ηλεκτρική εποχή με την έκδοση e-C4. Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να μάθετε περισσότερα και να δείτε όλη την γκάμα που χρησιμοποιεί θερμικά μοτέρ, ενώ εδώ θα βρείτε την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Citroen C4 X και e-C4 X

c4x

Κάνουμε ακόμη ένα βήμα και περνάμε στο ελαφρώς μεγαλύτερο αλλά στενό αδερφάκι του C4. Πρόκειται για τα C4 X και e-C4 X που κατέφθασαν πριν από λίγο καιρό στην ελληνική αγορά και ουσιαστικά εκτός από τον συνδυασμό crossover, coupe και sedan στοιχείων σε ένα αμάξωμα, χαρίζουν περισσότερο χώρο για εσάς και τις αποσκευές σας με τιμές που ξεκινούν από 24.400 €. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις του C4 X και εδώ για το e-C4 X.

Citroen C5 Aircross

c5

Και φτάνουμε στο SUV που έχει κάνει το όνομα του συνώνυμο του οικογενειάρχη. Το C5 Aircross συνδυασμένο με μία πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης, diesel αλλά και υβριδικών, δεν πρόκειται να αφήσει κανένα γούστο παραπονεμένο και καμία αποσκευή… στο πεζοδρόμιο. Από πόσο μπορεί να γίνει δικό σας; Μόλις 31.850 €! Πατήστε εδώ για να δείτε την γκάμα των αποκλειστικά θερμικών εκδόσεων και εδώ για τα plug-in hybrid σύνολα.

Citroen C5 X

c5x

Όταν έχεις αναλάβει τον ρόλο της ναυαρχίδας για μία μάρκα σαν την Citroen, σε δύο πράγματα οφείλεις να διαπρέπεις. Στην άνεση και την ριζοσπαστική σχεδίαση και το Citroen C5 X παίρνει 10 με τόνο και στα δύο. Με ανάρτηση και χώρους που απλά βάζουν τα γυαλιά σε οτιδήποτε σταθεί στο διάβα του από πλευράς άνεσης, ο εντυπωσιακός συνδυασμός crossover χαρακτηριστικών, μοντέρνου design και station wagon αναλογιών, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων που έχουν θέσει παλαιότερα μοντέλα της μάρκας. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την γκάμα του, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 36.850 €.

Citroen e-Berlingo

berlingo

Για το τέλος αφήσαμε το μοντέλο που αντιπροσωπεύει όλους όσους αγαπούν και θέλουν να προστατέψουν το περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούν να μην κάνουν φέτος διακοπές με αμέτρητες αποσκευές και φίλους. Το ηλεκτρικό e-Berlingo λοιπόν φροντίζει και για τα δύο με τιμές από μόλις 32.800 € μετά και την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης. Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την γκάμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...