Jeep Avenger: Θα έρθει Ελλάδα και ως υβριδικό, σε χαμηλότερη τιμή!

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Jeep θα εμπλουτίσει την γκάμα του στην ελληνική αγορά με όχι μία, αλλά δύο νέες υβριδικές εκδόσεις.

  • -
  • -

Το compact SUV της Jeep ακόμα δεν πάτησε καλά καλά στην ελληνική αγορά και έχει ήδη γίνει ανάρπαστο. Το αυτοκίνητο που κατέκτησε τον τίτλο «Car Of The Year 2023», έχει ξεκινήσει ήδη την εμπορική του πορεία στην χώρα μας ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, αλλά όπως φαίνεται η γκάμα του δεν θα σταματά εκεί.

Αφού είχαμε την επιβεβαίωση των φημών για τετρακίνητη plug-in hybrid έκδοση από την Antonella Bruno, επικεφαλής της Jeep Ευρώπης, τώρα σύμφωνα με τον ελληνικό αντιπρόσωπο αυτή δεν θα είναι και η μοναδική υβριδική έκδοση που πρέπει να περιμένουμε. Νέες πληροφορίες θέλουν το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Jeep να εφοδιάζεται όχι μόνο με την plug-in υβριδική τεχνολογία 4xe, αλλά και με ήπια υβριδική τεχνολογία.

Το Avenger e (το “e” εφαρμόζεται σε όλες τις mild hybrid εκδόσεις των Jeep), θα χρησιμοποιεί είτε το 1.500άρι σύνολο που έχουμε ήδη γνωρίσει στα Renegade και Compass με τους 130 ίππους, είτε το νέο mild hybrid σύνολο των 48V με τον 1.200άρη 1.2 PureTech της μαμάς-Stellantis. Το εν λόγω σύστημα ετοιμάζεται να περάσει σε πολλά μοντέλα του Ομίλου, ενώ να θυμίσουμε πως θα αποδίδει 136 ίππους.

Δείτε εδώ εκδόσεις & τιμές του Jeep Avenger

back

Διαβάστε ακόμη: Οδηγούμε το Jeep Avenger

Πόσο θα κοστίζει το υβριδικό Avenger;

Κάποια ακριβή πληροφορία σχετικά με τις τιμές των υβριδικών Avenger δεν έχουμε. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση θα βρίσκεται στην μέση με το plug-in hybrid 4xe να είναι το ακριβότερο εκ των τριών, ενώ η ήπια υβριδική έκδοση θα διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή από την ηλεκτρική.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις της Antonella Bruno, η παρουσίαση και η εμπορική διάθεση του plug-in hybrid θα γίνουν μέσα στο 2024.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...