Jeep Avenger: Στην Ελλάδα το νέο ηλεκτρικό SUV - Τιμή

Το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό SUV της Jeep ήρθε και στη χώρα μας. Δείτε πόσο κοστίζει με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

  • -
  • -

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της Jeep, το αυτοκίνητο που κατέκτησε πρόσφατα τον τίτλο «Car Of The Year 2023», έχει ξεκινήσδει ήδη την εμπορική του πορεία του στην ελληνική αγορά, και σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα στους δημοσιογράφους.

Το Avenger, το οποίο γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη, προσφέρεται σε επίπεδα εξοπλισμού Longitude, Altitude και Summit, εξασφαλίζοντας αυτονομία 400 km σε μεικτές συνθήκες και έως 550 km μέσα στην πόλη.

avenger

Οι τιμές ξεκινούν από 30.700 € συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδόσεις «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Όλες οι εκδόσεις του Jeep Avenger καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 km, ενώ η μπαταρία έχει 8ετή εγγύηση με ισχύ επίσης έως 160.000 km.

Χώροι για 5 και 355 lt πορτμπαγκάζ

Το 100% ηλεκτρικό compact SUV της Jeep, σχεδιάστηκε ειδικά για την Ευρωπαϊκή αγορά και για ανθρώπους με δυναμικό τρόπο ζωής που αναζητούν ένα συμπαγές όχημα. Το αυτοκίνητο διακρίνεται για:

Πρακτική σχεδίαση: Με προστασία 360 μοιρών, έτσι ώστε να μειώνονται οι συνέπιες από μικρο-επαφές στην πόλη ή στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Ευρυχωρία παρά τις συμπαγείς διαστάσεις: Με μήκος 4,08 μ. το Avenger ελίσσεται με άνεση ακόμα και στις δύσκολες αστικές συνθήκες, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα. Διαθέτει 355 lt αποσκευών, ενώ προσφέρει επιπλέον 34 λίτρα αποθηκευτικών χώρων στην καμπίνα.

Φιλικότητα προς το περιβάλλον και ελευθερία κίνησης: Εκτός από την υψηλή αυτονομία (έως 400 km σε μεικτές συνθήκες), το Avenger έχει ένα ηλεκτρικό σύστημα ικανό να δεχθεί φόρτιση ισχύος έως και 100kW, ανακτώντας σε κατάλληλο δίκτυο 80% της φόρτισης της μπαταρίας του σε μόλις 24 λεπτά.

Τεχνολογία αιχμής: Με μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που προσφέρουν δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και μια πλήρως ψηφιακή εμπειρία, χάρη στον παραμετροποιήσιμο πίνακα οργάνων TFT 10,25" και την οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων διάστασης επίσης 10,25".

Πλήρη συνδεσιμότητα: Το σύστημα πολυμέσων σε συνεργασία με την εφαρμογή Jeep® mobile app δίνουν τη δυνατότητα άμεσης ασύρματης σύνδεσης των smartphones με το αυτοκίνητο, ενώ ο χρήστης μπορεί να ελέγχει από απόσταση λειτουργίες όπως το κλείδωμα / ξεκλείδωμα, τα φώτα, το σύστημα κλιματισμού, τον έλεγχο της φόρτισης κ.α.

Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από την oδήγηση του Jeep Avenger

avenger

100% Jeep με 156 ίππους

Με στόχο να προσφέρει μια «συμπυκνωμένη εμπειρία ελευθερίας», το Avenger παράλληλα με τις συμπαγείς του διαστάσεις, διαθέτει έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 156 ίππων, ενώ αποτελεί και το πρώτο προσθιοκίνητο Jeep που εφοδιάζεται με τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control. Το πρώτο ανάλογα με την κατάσταση του οδοστρώματος (χιόνι, λάσπη, άμμος, κτλ.) βελτιστοποιεί τα επίπεδα πρόσφυσης, ενώ το δεύτερο επιτρέπει την ασφαλή κατάβαση με απόλυτο έλεγχο ακόμα και σε διαδρομές με χαμηλή πρόσφυση.

Διαβάστε επίσης: Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Πώς υπολογίζεται η επιδότηση

Την ίδια στιγμή, σε συνδυασμό με τα 200 χλστ. απόστασης από το έδαφος, και τις κορυφαίες για την κατηγορία γωνίες προσέγγισης (20 μοίρες) και ράμπας (32 μοίρες), το Avenger εκπλήσσει θετικά και με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του.

avenger

Αναλυτικά οι τιμές του Jeep Avenger, και με επιδότηση:

Περιγραφή

Τιμή
τιμοκαταλόγου

Τιμή με επιδότηση

AVENGER 156HP LONGITUDE 38.700 € 30.700 €
AVENGER 156HP ALTITUDE 40.700 € 32.700 €
AVENGER 156HP SUMMIT 43.700 € 35.700 €

Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από την oδήγηση του Jeep Avenger

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...