Δοκιμάζουμε 5 υβριδικά SUV σε video – Ποιο διαλέγεις;

Τους τελευταίους μήνες έχουν περάσει από τα χέρια μας όλα τα νέα SUV και crossover μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων και των υβριδικών. Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για να διαλέξετε.

  • -
  • -

Δύο λέξεις έχουν κυριαρχήσει στην σημερινή αγορά αυτοκινήτου. SUV και εξηλεκτρισμός. Κι αν όχι πλήρης εξηλεκτρισμός, σίγουρα μερικός… Δηλαδή, υβριδικά αυτοκίνητα που συνδυάζουν για πολλούς τα θετικά των δύο κόσμων. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ξεχωρίσουμε για εσάς 5 νέα μοντέλα που πέρασαν πρόσφατα από τα χέρια των δοκιμαστών μας εδώ στο GOCAR και φέρουν τα δύο αυτά δημοφιλή χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, παρακάτω δεν θα βρείτε απλά 5 υβριδικά SUV που δοκιμάσαμε, αλλά 5 video-δοκιμές ώστε να έχετε μία πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα. Πιο κάτω λοιπόν θα δείτε με αλφαβητική σειρά τις video-δοκιμές των πλήρως υβριδικών Hyundai Kona, Kia Niro, Suzuki S-Cross και Toyota Corolla Cross, αλλά και του mild hybrid Jeep Compass.

Πατήστε πάνω στο video του κάθε μοντέλου για να δειτε την αναλυτική δοκιμή του και στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε περισσότερο στο poll που ακολουθεί.

Hyundai Kona 1.6 Hybrid 141 PS

Δείτε ακόμη: Kia Sportage: SUV με βενζίνη, full hybrid ή Plug-In - Οι τιμές όλων των εκδόσεων

Kia Niro 1.6 Hybrid 141 PS

Suzuki S-Cross 1.5 Strong Hybrid 116 PS Allgrip

Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid AWD

Jeep Compass e-Hybrid

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...