Ήρθε Ελλάδα το προσιτό μοντέρνο σκούτερ UM XPEED 125 RX

Το νέο αμερικανικό σκούτερ έρχεται να δώσει σύγχρονο στιλ στις αστικές μετακινήσεις, ενώ οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

  • -
  • -

Ο αμερικάνικος οίκος δίκυκλων UM Motorcycles, του οποίου την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., διαθέτει στην ελληνική αγορά το νέο σκούτερ UMXPEED 125 RX, το οποίο ήρθε να δώσει σύγχρονο στυλ στις αστικές μετακινήσεις, ενώ οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου. Το νέο XPEED της UM είναι ένα σύγχρονο σκούτερ με τις ανέσεις ενός Maxi, σχεδιασμένο για ευέλικτη, ασφαλή και άνετη οδήγηση, που αποτελεί την ιδανική λύση για αστικές μετακινήσεις. Διαθέτει αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακό design, με δυναμικές λεπτομέρειες και έντονες ακμές που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Προσφέρει βέλτιστη εργονομία, κορυφαίο στυλ και απαράμιλλη άνεση στην οδήγηση. Οι μεγάλοι τροχοί των 14’’ και η αιχμηρή σχεδίαση των εμπρός και πίσω φώτων, αλλά και των φτερών, αναδεικνύουν το μοναδικό του χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονό, αστικό lifestyle, ενώ ο υπερ-σύγχρονος προβολέας LED εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα υπό όλες τις συνθήκες. Παράλληλα, ο χώρος κάτω από τη μεγάλη, άνετη και εργονομικά σχεδιασμένη σέλα προσθέτει στη συνολική άνεση.

Δείτε ακόμη: Η Peugeot Motorcycles στην Ελλάδα! 

Το νέο UM XPEED εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,84 ίππων (PS) και 8,6 Nm ροπής. Με ρεζερβουάρ 6 λίτρων και μόλις 2,4 λτ./100 χλμ. μέση κατανάλωση, το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM έχει ικανή αυτονομία και κάνει μεγάλη οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις.To σύστημα συγχρονισμένης πέδησης (CBS) εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια, το στιβαρό πλαίσιο και η προσεκτικά σχεδιασμένη ανάρτηση με τηλεσκοπικό πιρούνι, φροντίζουν για την καθημερινή άνεση, ενώ το αυτόματο CVT κιβώτιο είναι ο απόλυτος σύμμαχος στις αστικές μετακινήσεις.

Δείτε ακόμη: Μεταφορά παιδιού σε σκούτερ! 

Σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή των 2.230€, που πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, το νέο scooter UM XPEED αποτελεί μια έξυπνη επιλογή, με μοντέρνο στυλ και ανταγωνιστικές προδιαγραφές, που όλα τους συνθέτουν ένα μοναδικό πακέτο για το σύγχρονο αναβάτη, που θέλει να μετακινείται ευέλικτα στην πόλη, ενώ μπορεί να το οδηγήσει ακόμα και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...