Top 10 Μοντέλα 26 Ιουνίου - 2 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 26 Ιουνίου - 2 Ιουλίου

Για ακόμη μια εβδομάδα, η λίστα με τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στο GOCAR έχει αρκετές ανακατατάξεις, αλλά και σταθερούς πρωταγωνιστές.

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα, στο GOCAR καταγράφουμε τα πιο δημοφιλή μοντέλα, βάσει των στοιχείων που προκύπτουν από τους αναγνώστες. Λίγο-πολύ γνωρίζουμε ποιοι είναι οι βασικότεροι παίκτες της λίστας, ενώ ποτέ δεν λείπουν ξαφνικές… ανατροπές που αλλάζουν τα δεδομένα. Η παρουσία του Toyota Yaris Cross στην πρώτη θέση πάντως, τείνει να γίνει ακόμη και… μονότονη! Το ιαπωνικό SUV δεν εκθρονίζεται και για ακόμη μια εβδομάδα, παραμένει στη θέση του.

Δεύτερη έρχεται η BMW X1, ένα μοντέλο που βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στα δημοφιλέστερα, όμως δεν παύει να μας εντυπωσιάζει με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει, καθώς ανήκει στην premium -και αρκετά πιο ακριβή- κατηγορία. Το βάθρο κλείνει με το πάντα επίκαιρο Toyota Yaris, ένα από τα ελάχιστα μη-SUV στα Top 10 Μοντέλα μας. Περνώντας στην τέταρτη θέση, βρίσκουμε το Suzuki Ignis, ένα A-SUV πόλης με χαρακτήρα και κορυφαία ευελιξία.

Το Kia Picanto «τερματίζει» πέμπτο, ενώ στην έκτη θέση συναντάμε το Toyota Aygo X, ένα ακόμη A-SUV με χαρακτήρα πόλης, αλλά και περιπετειώδη εμφάνιση. Στην έβδομη θέση βρίσκεται το Suzuki S-Cross, ένα από τα πιο value for money C-SUV με χώρους και τετρακίνητες εκδόσεις. Λίγο πίσω του, όγδοο, έχουμε το πάντα κλασικό Skoda Fabia, ένα απολύτως ολοκληρωμένο supermini με χώρους που θα ζήλευαν ακόμη και μικρομεσαία.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Τέλος, στις δύο τελευταίες θέσεις βρίσκουμε το Mazda CX-30, ένα πανέμορφο C-SUV με κορυφαία ποιότητα και το Suzuki Vitara, την παραδοσιακή δύναμη της B-SUV κατηγορίας. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...