Video: Οργή στη Λαμία - Μοτοσικλέτα παρασύρει 5χρονο και φεύγει!

Απάνθρωπος οδηγός μοτοσικλέτας έδειξε το χειρότερό του πρόσωπο απέναντι σε ένα παιδί μόλις 5 ετών, αφού το χτύπησε και έφυγε σα να μη συνέβη τίποτα.

  • -
  • -

Κάθε τροχαίο είναι ένα θλιβερό γεγονός, αλλά μερικά προκαλούν οργή όταν τα μαθαίνεις και ακόμα περισσότερη όταν τα βλέπεις, καθώς αδυνατείς να συλλάβεις το μέγεθος της απανθρωπιάς και της αναλγησίας ορισμένων - κατ’ ευφημισμό - ανθρώπων.

Αυτό ακριβώς ισχύει με ένα video από τη Λαμία, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ένα μηχανάκι-scooter να παρασέρνει ένα μικρό παιδί ηλικίας μόλις 5 ετών. Όμως, το χειρότερο είναι αυτό που συνέβη αμέσως μετά, αφού ο οδηγός του δίκυκλου όχι απλά δεν σταμάτησε, αλλά ούτε καν μείωσε την ταχύτητά του, έστω από προσποιητό ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμα: Μηδέν δυστυχήματα και σοβαρά τροχαία σε Περιφέρεια της Ελλάδας - Ποια ήταν;

Πάνω στο δίκυκλο βρίσκονταν δύο άτομα, όμως ούτε ο συνεπιβάτης φαίνεται να ενδιαφέρεται για το μικρό παιδί που η μοτοσυκλέτα παρέσυρε. Οι εικόνες και το video από το συμβάν προκαλούν οργή σε όποιον το παρακολουθεί, καθώς η μοτοσυκλέτα φεύγει χωρίς την παραμικρή έννοια για το μικρό παιδί που βρίσκεται στην άσφαλτο.

Μετά το συμβάν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι του, οπότε τοποθέτησαν γύψο και μετά από περαιτέρω εξετάσεις, του έδωσαν εξιτήριο.

Πηγή: lamianow.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...