Όφελος 3.000 € για τα Citroen C4 & C4 X – Δες τις νέες τιμές

Ένα δωράκι ετοίμασε η ελληνική αντιπροσωπεία της γαλλικής μάρκας για όλους τους ενδιαφερόμενους των δύο crossover, με τις τιμές να ξεκινούν πλέον λίγο πάνω από τις 20.000 €.

  • -
  • -

Η άφιξη του ολοκαίνουργιου Citroen C4 X στην ελληνική αγορά επανάφερε το φως της δημοσιότητας στα crossover των Γάλλων. Ο Έλληνας αντιπρόσωπος όμως της μάρκας δεν το θεώρησε αρκετό και λάνσαρε την νέα, αρκετά γενναιόδωρη προωθητική ενέργεια που θέλει τόσο το νέο C4 X, αλλά και το C4 να προσφέρονται με όφελος 3.000 €! Και όχι, για όσους θεωρούν πως πρόκειται για συγκεκριμένες εκδόσεις, η προσφορά ισχύει για το σύνολο της γκάμας των δύο μοντέλων και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει πως έχουμε νέες τιμές εκκίνησης, με το C4 να ξεκινά πλέον από τις 20.650 €, ενώ το νέο C4 X εκκινεί από τις 24.400 €. Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιείται ο 1.200άρης κινητήρας βενζίνης των 100 ίππων συνδυασμένος με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

c4

Γενικότερα, τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν κινητήρες βενζίνης 100 και 130 ίππων με την δυνατότητα επιλογής και αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων στο C4 (το C4 X είναι αποκλειστικά αυτόματο), ενώ διαθέσιμος είναι και ένας κινητήρας diesel 1,5 λίτρων με απόδοση 130 ίππους. Και αυτός συνδυάζεται και στις δύο περιπτώσεις αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

*Από τις παρακάτω τιμές αφαιρέστε 3.000 €!

Για να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις του Citroen C4 πατήστε εδώ.

Για να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις του Citroen C4 X πατήστε εδώ. Εάν θέλετε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του στην έκδοση βενζίνης με τους 130 ίππους πατήστε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...