Top 10 Μοντέλα 5 – 11 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 5 – 11 Ιουνίου

Το ιαπωνικό B-SUV εξακολουθεί να κυριαρχεί στη λίστα του Top 10 του GOCAR.

  • -
  • -

Για ακόμα μία εβδομάδα, η λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR είχε μικρές αλλαγές. Σε σχέση με την προηγούμενη, δεν είχαμε κάποια νέα είσοδο, με τις όποιες αλλαγές να περιορίζονται στη διαφοροποίηση της θέσης κάποιων μοντέλων.  Βέβαια, αυτό που δεν αλλάζει εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι ο κάτοχος της πρώτης θέσης. Για ακόμα μία φορά, το Toyota Yaris Cross συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παραμένοντας στην κορυφή. Γενικότερα, ανεπηρέαστη έμεινε η πρώτη τριάδα, αφού πίσω από το ιαπωνικό B-SUV διατηρήθηκαν τα Suzuki S-Cross και Vitara.

Τη μεγαλύτερη άνοδο για την εβδομάδα που πέρασε, σημείωσε το Kia Picanto, με το κορεατικό μοντέλο να σκαρφαλώνει από την 7η στην 4η θέση! Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει το Suzuki Ignis, το οποίο και έχασε μία θέση. Πιο πίσω, συναντάμε δύο ακόμα μοντέλα της Toyota, και συγκεκριμένα τα Aygo X και Yaris, την ώρα που οι υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας διατηρήθηκαν στα ίδια χέρια. Πιο συγκεκριμένα, το Skoda Fabia διατηρείται στην 8η θέση και ακολουθούν τα Mazda CX-30, BMW X1.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...