Top 10 Μοντέλα 29 Μαΐου – 4 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 29 Μαΐου – 4 Ιουνίου

Η λίστα με τα δέκα μοντέλα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον της διαφοροποιήθηκε, αν και η κορυφή εξακολουθεί να παραμένει στα ίδια… ιαπωνικά χέρια.

  • -
  • -

Η λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR είχε αλλαγές την εβδομάδα που πέρασε, με αρκετές ανακατατάξεις και μία νέα είσοδο. Μοναδική σταθερή αξία παραμένει ο κάτοχος της κορυφής, με το Toyota Yaris Cross να διατηρείται πρώτο στις αναζητήσεις σας. Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε το Suzuki S-Cross, το οποίο από την 7η θέση σκαρφάλωσε στη 2η, μπροστά από το Suzuki Vitara, το οποίο και έχασε μία θέση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα πέφτοντας τρίτο. Μάλιστα, ακόμα ένα μοντέλο της Suzuki συμπληρώνει την πρώτη τετράδα, και συγκεκριμένα το μικρότερο SUV της γκάμας της ιαπωνικής εταιρείας, το Ignis. Η Toyota έχει δύο δικά της μοντέλα στις επόμενες θέσεις, με τα Aygo X και Yaris να ακολουθούν στην 5η και 6η θέση της λίστας. Μικρή πτώση γνώρισε το Kia Picanto, το οποίο έχασε δύο θέσεις και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση, μπροστά από το Skoda Fabia που επίσης έχασε δύο θέσεις. Η μοναδική νέα είσοδος στο Top 10 αφορά το Mazda-CX30, το οποίο βρίσκεται στην 9η θέση μπροστά από την BMW X1 που και αυτή την εβδομάδα κλείνει την πρώτη δεκάδα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...