Απίστευτες εικόνες στην Ελλάδα, με supercars 40+ εκατομμυρίων!

Εννέα κροίσοι κάνουν βόλτες στην Ελλάδα με υπερσπάνια αυτοκίνητα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!

  • -
  • -

Οι φορές που βλέπουμε πανάκριβα supercars να κυκλοφορούν σε ελληνικούς δρόμους δεν είναι λίγες. Ωστόσο, υπάρχει μια τεράστια διαφορά που χωρίζει τις Ferrari, Lamborghini ή Porsche που μπορεί να συναντάμε καμιά φορά στην καθημερινότητά μας, με τα αυτοκίνητα που έφτασαν στη χώρα μας εδώ και μερικές ημέρες. Πρόκειται για απίστευτα σπάνια δημιουργήματα που δεν κοστίζουν… μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά πολλά εκατομμύρια το καθένα, προκαλώντας σάλο στο πέρασμά τους. Ήρθαν στην Ελλάδα για να κάνουν μια μεγάλη εκδρομή, στους δρόμους της Αττικής και της Πελοποννήσου!


Κομβόι πανάκριβων supercars στην Ελλάδα

Τα εννέα αυτοκίνητα που προκάλεσαν χαμό στη χώρα μας και τα είδαμε να κυκλοφορούν στους δρόμους, αλλά και τα social media, είναι ένα Mercedes CLK GTR Roadster, ένα McLaren F1 GTR Longtail, ένα Ferrari F50 και ένα SF90 Stradale, ένα Bugatti Chiron και, ούτε λίγο ούτε πολύ, τέσσερα Pagani Zonda! Μάλιστα, δύο από αυτά αποτελούν one-off εκδόσεις «760», κατασκευασμένες από την Pagani κατά παραγγελία του ιδιοκτήτη τους.

 

Αυτή η εκδρομή στην Ελλάδα διοργανώθηκε από την White Label Events, μια εταιρεία που εξειδικεύεται στον συντονισμό τέτοιων ειδικών event με supercars.Οι εκπληκτικές φωτογραφίες προέρχονται από το Instagram, από τον λογαριασμό της εταιρείας, αλλά και του κορυφαίου φωτογράφου Alex Panfold. Μέσα από τις εικόνες μπορούμε να θαυμάσουμε πρώτα από όλα τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια, το πλούσιο ελληνικό σκηνικό που συνοδεύει με μοναδική ομορφιά τα σπάνια τετράτροχα δημιουργήματα.

Δείτε ακόμη: Πόσες Porsche, Ferrari, Maserati και Lamborghini ήρθαν τον Οκτώβρη στην Ελλάδα;

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων κινήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Πελοποννήσου, ενώ διανυκτέρευσαν σε γνωστά, υπερπολυτελή ξενοδοχεία: Το Amanzoe στην Αργολίδα και στο Four Seasons, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Είναι βέβαιο πως όπου κι αν κινήθηκαν, συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, καθώς η θέα τόσο εξωτικών, ακριβών και σπάνιων αυτοκινήτων, μόνο συνηθισμένη δεν είναι.

Πηγή: White Label Events, Alex Penfold

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...