Τιμές καινούργιων αυτοκινήτων Skoda: Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Η Skoda έχει μια πλήρη γκάμα αυτοκινήτων, από κορυφαίο supermini μέχρι οικογενειακά SUV, ακόμη και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, πάντα με εξαιρετικό value for money!

  • -
  • -

Τα καινούργια αυτοκίνητα πλέον διαθέτουν κορυφαίες τεχνολογίες και ασφάλεια, με τη Skoda να ξεχωρίζει προσφέροντας παράλληλα value for money, χώρους και ποιότητα. Η τσεχική φίρμα έχει επενδύσει στις περισσότερες σημαντικές κατηγορίες, από αυτή των supermini (Fabia), των οικογενειακών (Octavia), αλλά και των SUV διαφορετικών μεγεθών (Kamiq, Karoq, Kodiaq). Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διαθέτει και ένα άκρως επιτυχημένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το Enyaq.

Φυσικά οι προτάσεις της δεν σταματάνε εκεί. Το μικρό οικογενειακό Scala δίνει λύση σε όποιον αναζητά ένα προσιτό και ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με χώρους, ενώ το Superb ορίζει το άνω άκρο της γκάμας ως η ναυαρχίδα της εταιρείας, σε αμάξωμα sedan. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικός τιμοκατάλογος για όλα τα μοντέλα της Skoda. Σημειώστε, ότι κάθε αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε πάρα πολλές εκδόσεις, με διαφορετικούς κινητήρες, κιβώτια και εξοπλισμό.

Skoda Fabia

Το χαρισματικό supermini της Skoda έχει αρχική τιμή εκκίνησης τις 16.900 € με τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη κινητήρα των 80 ίππων. Στον κατάλογο του Fabia υπάρχει και ο 1.0 TSI των 110 ίππων, όπως και ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI των 150 ίππων. Ο τελευταίος συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων, ενώ το συγκεκριμένο σασμάν μπορεί να συνδυαστεί και με τον 1.0 TSI. Πρόσφατα προστέθηκε και η έκδοση Monte Carlo στην γκάμα, με περισσότερο σπορ ταπεραμέντο.

Δείτε τον τιμοκαταλόγο του Skoda Fabia

Skoda Scala

Το Skoda Scala είναι ένα μικρομεσαίο οικογενειακό, από το οποίο δεν λείπει απολύτως τίποτα σε επίπεδο εξοπλισμού ή εκδόσεων. Ο βασικός κινητήρας είναι ο τρικύλινδρος turbo 1.0 TSI βενζίνης των 95 ίππων (αποκλειστικά χειροκίνητο) και η αρχική τιμή ορίζεται στις 19.600 €. Ο 1.0 TSI διατίθεται και σε εκδοχή 110 ίππων, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Τέλος, υπάρχει και η έκδοση G-TEC που «καίει» φυσικό αέριο CNG με τον 1.0 TSI σε εκδοχή 90 ίππων και εκπληκτικά χαμηλό κόστος μετακίνησης.

Δείτε τον τιμοκαταλόγο του Skoda Scala

Skoda Octavia

Η παραδοσιακή δύναμη στην γκάμα της Skoda είναι το Octavia, χωρίς καμία αμφιβολία. Ο βασικός τρικύλινδρος turbo 1.0 TSI έχει 110 ίππους, ενώ ψηλότερα υπάρχει ο τετρακύλινδρος turbo 1.5 TSI των 150 ίππων. Στο στρατόπεδο των diesel βρίσκεται ο 2.0 TDI με επίσης 150 ίππους. Το Octavia διατίθεται και με το αυτόματο κιβώτιο DSG σε όλες τις εκδόσεις του, προαιρετικά. Τέλος, υπάρχει και έκδοση G-TEC φυσικού αερίου με τον 1.5 TSI σε έκδοση 130 ίππων, όπως και Plug-In Hybrid με 204 ή 245 ίππους. Η βασική τιμή ορίζεται στις 23.800 € (1.0 TSI 110 PS).

Δείτε τον τιμοκαταλόγο του Skoda Octavia Grand Coupe, του PHEV Octavia iV και του Octavia Sports Wagon

Skoda Kamiq

Η μικρότερη SUV πρόταση στην γκάμα της Skoda είναι το ταλαντούχο Kamiq. Το συγκεκριμένο μοντέλο εξασφαλίζει πολύ καλούς χώρους και εξαιρετικό επίπεδο εξοπλισμού, ακόμη και από τις βασικές του εκδόσεις. Το πρώτο σκαλοπάτι στον τιμοκατάλογο βρίσκεται στις 21.750 €, με τον τρικύλινδρο turbo 1.0 TSI των 110 ίππων, ενώ είναι 2.000 € ακριβότερο με τον ίδιο κινητήρα, αλλά αυτόματο κιβώτιο. Υπάρχει και ως 1.5 TSI με 150 ίππους και στάνταρ το αυτόματο DSG, ενώ διατίθεται και ως G-TEC φυσικού αερίου με 90 ίππους.

Δείτε τον τιμοκαταλόγο του Skoda Kamiq

Skoda Karoq

Η πρόταση της Skoda στην εξαιρετικά εμπορική κατηγορία των C-SUV ακούει στο όνομα Karoq. Πρόσφατα ανανεώθηκε προκειμένου να αποκτήσει ακόμη ισχυρότερη παρουσία στην αγορά, ενώ οι τιμές του ξεκινούν από τις 26.450 €, ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης για αυτοκίνητο του είδους. Βασικό μοτέρ είναι ο τρικύλινδρος turbo 1.0 TSIμε 110 ίππους, με χειροκίνητο κιβώτιο. Ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI των 150 ίππων παραλαμβάνει τη σκυτάλη στη συνέχεια και διατίθεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG των 7 σχέσεων.

Δείτε τον τιμοκαταλόγο του Skoda Karoq

Skoda Kodiaq

To Skoda Kodiaq είναι ένα από τα καλύτερα SUV σήμερα, με πραγματικά τεράστιους χώρους για έως και 7 επιβάτες. Οι τιμές ξεκινούν από τις 32.400 €, πακέτο με τον τετρακύλινδρο 1.5 TSI και 150 ίππους. Όσοι ζητούν καλύτερη κατανάλωση καυσίμου, μπορούν να στραφούν στον diesel 2.0 TDI, επίσης με 150 ίππους. Στην γκάμα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση που συνδυάζεται αποκλειστικά με τον πετρελαιοκινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο DSG των 7 σχέσεων. Πρόσφατα προστέθηκε και η σπορ έκδοση RS με τον βενζινοκινητήρα 2.0 TSI, 245 ίππους, τετρακίνηση και αυτόματο σασμάν.

Δείτε τον τιμοκαταλόγο του Skoda Kodiaq

Skoda Superb

Η ναυαρχίδα της Skoda διαθέτει χώρους… λιμουζίνας, ισορροπημένη εμφάνιση, κορυφαία ποιότητα και πλούσιο εξοπλισμό. Συνδυάζεται με τον diesel 2.0 TDI των 150 ίππων και μόνο με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7. Η αρχική τιμή είναι στις 40.500 €, χωρίς ελλείψεις σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα επιλογής Plug-In Hybrid μηχανικού συνόλου με τον βενζινοκινητήρα 1.4 TSI, έναν ηλεκτροκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο DSG 6 σχέσεων. Η απόδοση ορίζεται στους 218 ίππους κι η τιμή της, στις 49.600 €.

Δείτε τον τιμοκαταλόγο του Skoda Superb και του PHEV Superb iV

Skoda Enyaq

Το μοναδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Skoda αυτή τη στιγμή ανήκει στην SUV κατηγορία και ονομάζεται Enyaq. Η αρχική τιμή είναι 47.100 € για την έκδοση 60 με μπαταρία 58 kWh και απόδοση 180 ίππων. Υπάρχει και εκδοχή με μπαταρία 77 kWh και 204 ίππους, αλλά και η έκδοση RS με 299 ίππους και τετρακίνηση. Το Enyaq διατίθεται τόσο σε μορφή SUV, όσο και σε Coupe, για ακόμη πιο στυλάτη εμφάνιση. Στην τιμή, δεν υπολογίζεται το όφελος των 8.000 € από την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Δείτε τον τιμοκαταλόγο του Skoda Enyaq και του Enyaq Coupe

Τέλος, εδώ μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Skoda, μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό για όλα τα μοντέλα της!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...