Τράκαρε νοικιασμένη Lamborghini σε αντιπροσωπεία - Καταζητείται ο οδηγός [video]

Αφού προσγείωσε μία Lamborghini Huracan πάνω σε ένα παρκαρισμένο Ford και χτύπησε άλλα δύο αυτοκίνητα, αποφάσισε να φύγει τρέχοντας.

  • -
  • -

Κάτι το οποίο είναι ευρέως γνωστό είναι πως σε πολλές περιπτώσεις η ικανότητα αγοράς ενός supercar δεν σημαίνει ότι συνδυάζεται και με τις ικανότητες που χρειάζεται για να το οδηγήσεις. Τώρα ένας Αυστραλός το πήγε ένα βήμα πιο πέρα και απέδειξε πως το ίδιο φυσικά μπορεί να ισχύει και για αυτούς που μπορούν να νοικιάσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Το θέμα είναι ότι για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να θυσιαστεί μία Lamborghini Huracan.

Λόγος γίνεται για έναν καταζητούμενο πλέον από την αστυνομία του Σίδνεϋ της Αυστραλίας, ο οποίος νοίκιασε το ιταλικό supercar και κατάφερε να πέσει πάνω σε μία μάντρα μεταχειρισμένων. Πλάνα από κάμερα ασφαλείας δείχνουν το αυτοκίνητο να παρεκκλίνει από την πορεία του και να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς την αντιπροσωπεία.

Δείτε ακόμη: Διέλυσε ολοκαίνουρια Lamborghini για να το γιορτάσει – Δείτε πως [video]

Πριν σταματήσει, η Lamborghini χτύπησε σε ένα υπερυψωμένο κράσπεδο και κατέληξε πάνω σε ένα Ford Falcon. Αυτό έσπρωξε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο πλάι του και η Huracan ακινητοποιήθηκε από πάνω του. Η δύναμη της πρόσκρουσης ήταν αρκετή για να καταστραφούν άλλα δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα δίπλα στο Falcon.

Μετά το ατύχημα, ο οδηγός φέρεται να βγήκε πανικόβλητος από το όχημα, δείχνοντας πως έχει τραυματιστεί. Μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός ανέφερε πως δεν ήθελε να εμπλακεί η αστυνομία και ότι θα τακτοποιούσε τα πράγματα μέσω της εταιρείας ενοικίασης. Στη συνέχεια μπήκε σε άλλο όχημα και έφυγε πριν προλάβουν οι αρχές να φτάσουν στο σημείο.

Η Lamborghini Huracan ανήκε στη Lambo For Hire, η οποία, με τη σειρά της, ανήκει στην Crash Claim, μια εταιρεία διαχείρισης ατυχημάτων. Η εταιρεία δεν ανέφερε στα δημοσιογραφικά μέσα το όνομα του οδηγού που είχε στην κατοχή του το αυτοκίνητο τη στιγμή της συντριβής.

Ευτυχώς η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 9:00 μ.μ., επομένως κανείς δεν ήταν στην αντιπροσωπεία της RV Motors. Παρά το τεράστιο πόσο στο οποίο ανέρχονται οι υλικές ζημιές, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Christopher Quach, κατάφερε να διατηρήσει το χιούμορ του λέγοντας: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν πως, μισό εκατομμύριο δολάρια δεν φαίνονται καλά εκεί πάνω, αυτό είναι σίγουρο.», είπε γελώντας.

Ο Quach είπε ότι το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα δύο από τα οχήματά του να καταστραφούν και άλλο ένα να χρειάζεται επισκευή. Για καλή του τύχη τα οχήματα ήταν ασφαλισμένα φυσικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...