Διέλυσε ολοκαίνουρια Lamborghini για να το γιορτάσει – Δείτε πως [video]

Ο συγκεκριμένος τύπος αρέσκεται να προκαλεί και να καταστρέφει για την πλάκα του εντυπωσιακά αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Υπάρχουν YouTuber και influencer με άποψη, κοινωνικές ευαισθησίες και άποψη, με στόχο όχι να γίνουν αρεστοί και να γεμίζουν από likes και καρδούλες, αλλά γιατί αυτό θεωρούν σωστό. Υπάρχουν όμως και οι υπόλοιποι- δυστυχώς είναι η πλειοψηφία – που ανεβάζουν κάτι στα social media μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους και να προκαλέσουν το κοινό, να κερδίσουν σε αριθμούς και ακολούθους.

Ένας από αυτός είναι και ο Ρώσος YouTuber με το όνομα «ЛИТВИН». Ο κύριος αυτός, λοιπόν, ζει και αναπνέει μόνο για τα views και τους ακολούθους. Για να προσελκύσει όσους περισσότερους μπορεί, συνηθίζει να διαλύει αυτοκίνητα πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Το 2020, περίλουσε με βενζίνη και έκαψε ολοκληρωτικά μια Mercedes-AMG GT 63 S 4-door Coupe κι έναν χρόνο μετά κατέστρεψε μια Porsche Taycan. Πρόσφατα, αποφάσισε να διαλύσει μια Lamborghini Urus.

urus

Δεν έμεινε τίποτα από την Urus

Φώναξε λοιπόν τους φίλους του, κάλεσε έναν γερανό, έκανε την απαραίτητη διαφημιστική προώθηση στο ενεργειακό ποτό που έπινε και στη συνέχεια ζήτησε από τον χειριστή του γερανού, να πετάξει ένα τεράστιο αντικείμενο σε σχήμα κουτιού αναψυκτικού πάνω στο αστραφτερό ιταλικό Super Sport SUV.

Δείτε ακόμη: Ανατίναξε μια BMW M5 με εκρηκτικά και... φλεγόμενα βέλη

Κι όλα αυτά για να γιορτάσει το γεγονός ότι ξεπέρασε τους 10 εκατ. συνδρομητές στο YouTube. Φυσικά, το κόλπο του έπιασε, καθώς, τα likes και τα σχόλια «πέφτουν βροχή» στο βίντεο.

Πατήστε εδώ για να δείτε το video

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...