Video: Τρελή καταδίωξη e-scooter με 100 km/h - Η απίστευτη δικαιολογία του αναβάτη

Δύο μοτοσυκλέτες της αστυνομίας τον κυνηγούσαν και αυτός έκανε ότι δεν τους έβλεπε. H δικαιολογία του ήταν πραγματικά απελπισμένη.

  • -
  • -

Κάμερες της αστυνομίας δείχνουν την στιγμή της καταδίωξης ενός αναβάτη e-scooter στην Αυστραλία. Ο οδηγός του ηλεκτρικού πατινιού κινείται με πολύ μεγάλη και προφανώς απαγορευμένη ταχύτητα κατά μήκος του Majura Parkway στην ανατολική Καμπέρα.

Δύο αστυνομικοί με μοτοσικλέτες επιχειρούν να τον σταματήσουν, ανάβουν τις σειρήνες και του κάνουν σήμα να ακινητοποιηθεί, ωστόσο, ο αναβάτης όχι απλά συνεχίζει την τρελή πορεία του, αλλά επιχειρεί να τους ξεφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα έως τα 100 km/h, περνώντας από τον αυτοκινητόδρομο και τον ποδηλατόδρομο, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του δικτύου.

Τι είπε στους αστυνομικούς για να τον λυπηθούν

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η αστυνομική υπηρεσία δημοσιοποίησε το βίντεο πρόσφατα, ανακοινώνοντας και τις ποινές. Το κυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και οδηγού διήρκησε σχεδόν 5 λεπτά.

escooter

Τελικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον παραβάτη και προφανώς τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Ο James Cole, 38 ετών, θέλησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως βιαζόταν να μεταβεί στην εργασία του. Κατά τον έλεγχο όμως, διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες.

Δείτε εδώ τους κανόνες, τα όρια ταχύτητας και τα πρόστιμα για ηλεκτρικά πατίνια

Στο δικαστήριο ομολόγησε την ενοχή του και κρίθηκε ένοχος για 7 κατηγορίες, με τον δικαστή να αναφέρει πως δεν περίμενε από έναν άνθρωπο αυτής της ηλικίας να κάνει τόσο ανόητες παραβάσεις. Ο κύριος Cole καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών, με έναν μήνα να τον περνά πίσω από τα σίδερα της φυλακής και τους υπόλοιπους τρεις να λαμβάνει μέρος σε κοινωφελή εργασία.

Πηγή: dailymail.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...