Λαμία: Λιποθύμησε στο τιμόνι και το αυτοκίνητο κύλησε μόνο του προς τα πίσω

Ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του και το αυτοκίνητο άρχισε να κυλάει μόνο του. Ευτυχώς, κάποιος πρόλαβε να το σταματήσει.

  • -
  • -

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στη Λαμία, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου λιποθύμησε στο τιμόνι. Το όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες και ήταν στο ρεύμα ανόδου, άρχισε να κινείται προς τα πίσω, καθώς ο άνθρωπος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ευτυχώς, ένας διερχόμενος πολίτης αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και έτρεξε να προλάβει το αυτοκίνητο πριν αναπτύξει ταχύτητα. Άνοιξε αμέσως την πόρτα και κατάφερε να το ακινητοποιήσει, πριν συμβεί κάποιο ατύχημα. Η αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο, στην οδό Υψηλάντη στο ύψος της «Άνοιξης».  

Τι έπαθε ο οδηγός

Την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο, ο οδηγός του ΙΧ είχε ανακτήσεις τις αισθήσεις του, αλλά δεν ένιωθε καθόλου καλά. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αδυνατούσε να σταθεί στα πόδια του. Φυσικά, έλαβε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί που οφείλεται το λιποθυμικό επεισόδιο.

lamia

Διαβάστε επίσης: Σπρώχνουν το περιπολικό γιατί δεν έχει λάστιχα

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ ανέλαβε να μετακινήσει το όχημα από το σημείο για τη διευκόλυνση και της κυκλοφορίας.

Πηγή: lamiareport.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...