Το νέο scooter UM Chili ήρθε Ελλάδα και κοστίζει 2.000 €

Ο αμερικάνικος οίκος UM Motorcycles, του οποίου την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. παρουσιάζει το νέο σκούτερ UM Chill 125.

  • -
  • -

Το νέο Chill της UM είναι ένα σκούτερ με ρετρό στυλ και σχεδίαση που εντυπωσιάζει, ενσωματώνοντας τα καλύτερα στοιχεία της παλιάς Ιταλίας, ενώ διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία και πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM, είναι ελαφρύ, μόλις πάνω από τα 100 κιλά, ενώ οι compact αναλογίες του το καθιστούν πολύ εύκολο και άνετο στην οδήγηση, ικανό να ελιχθεί έξυπνα στην πυκνή κίνηση της πόλης. Παράλληλα, το set-up του πλαισίου, ανάρτηση-φρένα, με τηλεσκοπικό πιρούνι και δισκόπλακες εμπρός και πίσω στους τροχούς αλουμινίου 12’’, εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση

UM-chill-sport

Δύο εκδόσεις με πολύ διαφορετικό στιλ

Το νέο UM Chill διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ανάλογα το στυλ του οδηγού, τις Classic και Sport. Η έκδοση Classic αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους η παραδοσιακή αισθητική ενός αστικού σκούτερ τους εκφράζει απόλυτα, ενώ η έκδοση Sport ξεχωρίζει από τα ενθουσιώδη χρώματα που προσφέρεται, τα εντυπωσιακά αυτοκόλλητα και τον προβολέα LED.

Δείτε ακόμη: Η TEOREN έφερε στην Ελλάδα την αμερικανική UM Motorcycles

Για να μπορεί να εξυπηρετήσει στο έπακρο το σκοπό του, τις απρόσκοπτες αστικές μετακινήσεις, το νέο UM Chill εφοδιάζεται με έναν 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,7 ίππων. Με μεγάλο ρεζερβουάρ 6 λίτρων και μόλις 2,7 lt/100 km μέση κατανάλωση, το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM εξασφαλίζει ικανή αυτονομία και μεγάλη οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις.

Σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του από 2.000 €, που πλαισιώνεται από την εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, το νέο UM Chill στις εκδόσεις Classic και Sport, προσφέρει ένα συνδυασμό εκλεπτυσμένης αισθητικής, αστικής χρηστικότητας και καθημερινής οικονομίας σε όποιον το επιλέξει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...