Νέο Video: Δοκιμάζουμε το Peugeot 408 – Νέα οπτική στο design

Σε μία αγορά που κατακλύζεται από κάθε λογής SUV, η γαλλική μάρκα τόλμησε και σχεδίασε ένα μοντέλο για όσους αναζητούν κάτι φρέσκο και αναμφίβολα διαφορετικό. Το πέτυχε;

  • -
  • -

Η Peugeot τόλμησε και πρόσθεσε στη γκάμα της ένα διαφορετικό σε αισθητική και φρέσκο μοντέλο, με ιδιαίτερη έμφαση στο στιλ και τη φινέτσα. Ο λόγος για το νέο 408, στο οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να βάλεις… «ταμπέλα». Είναι crossover, hatchback, coupe; Σύμφωνα με τους Γάλλους είναι ένα fastback που αντλεί έμπνευση από το παρελθόν της μάρκας και χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της καινοτομίας. Κάτι που διακρίνει παραδοσιακά τη γαλλική μάρκα.

Επίσης, οι Γάλλοι έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση, αλλά και στον τομέα της ευρυχωρίας θέτοντας νέα στάνταρ στην κατηγορία. Δες στην video-δοκιμή παραπάνω αν το Peugeot 408 διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κλέψει τις εντυπώσεις στην κατηγορία των coupe crossover, με τον ίδιο αυταρχικό τρόπο που και το εντυπωσιακό του design απαιτεί την προσοχή όποιου το κοιτά. Σίγουρα το αποτέλεσμα δείχνει πολλά υποσχόμενο.

Εάν πάλι θες να διαβάσεις την αναλυτική δοκιμή του Peugeot 408 1.2 PureTech 130 PS EAT8 πάτησε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...