Top 10 Μοντέλα 17-23 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 17-23 Απριλίου

Ανατροπές και αλλαγές ακόμα και σε κορυφαίες θέσεις έχει η λίστα με τα 10 κορυφαία μοντέλα της εβδομάδας που πέρασε. Πάμε να δούμε πώς διαμορφώθηκε.

  • -
  • -

Μπορεί η πρώτη και η δεύτερη θέση της λίστας να μην έχει κάποια αλλαγή, με το Toyota Yaris Cross να μένει σκαρφαλωμένο στην πρώτη θέση και το Suzuki Vitara να ακολουθεί, όμως στην τρίτη θέση μας περιμένει η πρώτη έκπληξη, καθώς εκεί βρέθηκε το Mazda 3 στην πεντάθυρη εκδοχή του.

Αυτή η νέα είσοδος έγινε εις βάρος των Suzuki S-Cross, Toyota Yaris, Suzuki Ignis και Toyota Aygo X, τα οποία βρέθηκαν στις θέσεις τέσσερα, πέντε, έξι και εφτά αντίστοιχα. Σε αυτό το σημείο σταματάνε τα μοντέλα με παρουσία και στην προηγούμενη εβδομάδα, καθώς έδωσαν τη θέση τους στις νέες εισόδους.

Έτσι, όγδοο στη λίστα πλέον είναι το Hyundai Tucson, με το κορεατικό SUV να ακολουθείται από ένα τελείως διαφορετικής νοοτροπίας αυτοκίνητο, το Kia Picanto, ενώ το κλείσιμο της δεκάδας ανήκει στην BMW X1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...