Πρόλαβε ένα Volkswagen με επιτόκιο 3,9%!

Το ποσοστό του επιτοκίου είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία όταν αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο με δόσεις. Τώρα, η χρηματοδότηση της Volkswagen είναι ακόμη πιο δελεαστική!

  • -
  • -

Η πλειοψηφία των αγοραστών σήμερα ενδιαφέρονται για καινούργια αυτοκίνητα με δόσεις. Δίνοντας ένα «βολικό» ποσό προκαταβολής, η χρηματοδότηση μπορεί να έρθει στα μέτρα του ενδιαφερόμενου, ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να πληρώνει κάθε μήνα. Πλέον, η Volkswagen «παίζει» πολύ δυνατά στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς παρουσιάζει το νέο, ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit με επιτόκιο μόλις 3,9% (+0,6% εισφορά)!

Την ίδια στιγμή, προσφέρει μια πλειάδα επιλογών στο τέλος του προγράμματος, ώστε ο αγοραστής να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σενάριο. Για παράδειγμα, μπορεί να αλλάξει αυτοκίνητο με το τέλος της χρηματοδότησης, να το κρατήσει ή να το επιστρέψει, έχοντας εγγυημένη αξία επαναγοράς. Η προκαταβολή είναι το 10% της αξίας του αυτοκινήτου και η συνολική διάρκεια μπορεί να είναι 24, 36 ή 48 μήνες.

Ποια Volkswagen έχουν χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9%;

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Volkswagen ισχύει για όλα τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας. Το up!, το Polo, το T-Cross, το Taigo, το T-Roc, το Tiguan, το Tiguan Allspace, το Touran και το Touareg είναι διαθέσιμα, όπως και τα ηλεκτρικά ID.3, ID.4, ID.5 και ID.BUZZ. Φυσικά, το χαμηλό επιτόκιο είναι σταθερό, ενώ οι μηνιαίες δόσεις είναι ισόποσες. Το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όλα τα μοντέλα Volkswagen ισχύει μέχρι και τις 31 Μαΐου.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το τελευταίο Volkswagen με κινητήρα βενζίνης

Για εκείνους που ζητούν διαφορετικούς όρους συμβολαίου και μεγαλύτερη περίοδο αποπληρωμής, υπάρχει και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Classic Credit, εκτός από το Auto Credit που αναφέρεται παραπάνω. Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό επιτόκιο 5,9% (+0,6% εισφορά), προκαταβολή από 0% και εξόφληση σε έως και 60 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Το χρονικό περιθώριο έως τις 31 Μαΐου, ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...