Υβριδικό οικογενειακό με πορτμπαγκάζ 596 lt, κατανάλωση 4,4 lt/100 km και μηδενικά Τέλη – Ποιο είναι;

Άνετο, προσφάτως ανανεωμένο και αναβαθμισμένο, με ακόμη πιο αποδοτικό κινητήριο σύνολο και τους ίδιους εντυπωσιακούς χώρους.

  • -
  • -

Τα οικογενειακά αυτοκίνητα έχουν πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν και λίγα καταφέρνουν να είναι τόσο ολοκληρωμένα όσο το station wagon που θα δείτε παρακάτω. Το ιαπωνικό μοντέλο καταφέρνει να μένει επίκαιρο όσο η τάσεις προχωρούν, ενώ χάρη στην υβριδική τεχνολογία, απαντά στο μεγαλύτερο πλήγμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις υψηλές τιμές της βενζίνης.

Πλέον, διατίθεται σε φρεσκαρισμένη εκδοχή, έχοντας ανανεωθεί σε πολλά, βασικά σημεία. Η γκάμα αποτελείται από ένα μηχανικό σύνολο, διαθέσιμο με δύο πακέτα εξοπλισμού. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας full hybrid βενζινοκινητήρας 1.8 λίτρων και 140 ίππων, ο οποίος έχει αυξήσει την απόδοση του σε σχέση με πριν κατά 18 ίππους.

Παρά την αυξημένη απόδοση, οι εκπομπές CO2 βρίσκονται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα με μόλις 104 g/km, εξασφαλίζοντας μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ η κατανάλωση παραμένει επίσης κορυφαία με 4,6 lt/100km.

Οι τιμές των αποκλειστικά υβριδικών και αυτόματων εκδόσεων ξεκινούν από τις 29.180 €. Με αυτά τα χρήματα μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλούσια εξοπλισμένο station wagon το οποίο χαρίζει άπλετους χώρους για οικογένεια και αποσκευές (χώρος αποσκευών που αγγίζει τα 596 lt) αλλά ταυτόχρονα έχει και εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης. Στην λίστα του εξοπλισμού βρίσκουμε στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου 16'', αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με λειτουργία S-FLOW, οθόνη αφής 8" με Smartphone Linkage και κάμερα οπισθοπορίας, θερμαινόμενα καθίσματα & θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, 7 αερόσακους, πλούσια παλέτα συστημάτων ασφαλείας Suzuki Safety Support και πολλά ακόμη.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε αναφερόμαστε στην βασική έκδοση GL+ του ανανεωμένου Suzuki Swace. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Τα 10 SUV με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών έως 25.000 €

swace

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...