Ο Ρονάλντο εμφανίστηκε με τη Bugatti Centodieci των 8 εκατ. €– Έγινε χαμός [video]

Η Bugatti Centodieci κατασκευάστηκε σε μόλις 10 μονάδες. Μία από αυτές έχει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Για πρώτη φορά την εμφάνισε δημόσια.

  • -
  • -

Λάτρεις των πανάκριβων, πολυτελών και σπάνιων αυτοκινήτων, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, είναι ένας από 10 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που αγόρασαν το συλλεκτικό supercar της γαλλικής φίρμας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εθεάθη για πρώτη φορά με την πολυπόθητη Bugatti Centodieci αξίας 8 εκατ. ευρώ σε δημόσιο δρόμο, προκαλώντας τον θαυμασμό όλων.

bugatti

Συγκεκριμένα, βγήκε μια βόλτα με τη Centodieci στη Μαδρίτη, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Το αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή είναι σε λευκό χρώμα. Το όνομά του μοντέλου σημαίνει «110» στα ιταλικά και παραπέμπει στη Bugatti EB110. Τροφοδοτείται από έναν W16 8.0 lt. κινητήρα απόδοσης 1.600 ίππων, με τις επιδόσεις να είναι καταιγιστικές. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε μόλις 2,4 sec, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 380 km/h.

 

Δείτε επίσης: O Ronaldo αγόρασε ρολόι Bugatti που κοστίζει…2 περιουσίες

Στη Μαδρίτη, όπου εμφανίστηκε με τη σπάνια Bugatti ο Ρονάλντο, προφανώς και επικράτησε πανδαιμόνιο μόλις τον αντιλήφθηκε ο κόσμος. Οι θαυμαστές άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και να ζητούν ένα πλάνο μαζί του. Ο ίδιος, ως ακριβοθώρητος, απέφυγε οποιαδήποτε επαφή και αποχώρησε συνοδεία της ασφάλειάς του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...