O Ronaldo αγόρασε ρολόι Bugatti που κοστίζει…2 περιουσίες [video]

Εκτός από υπέροχα αυτοκίνητα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διαθέτει και ανάλογα ρολόγια. Δείτε το τελευταίο του απόκτημα.

  • -
  • -

Είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές παγκοσμίως. Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, το 2021 τα συνολικά του κέρδη ανήλθαν στα 101 εκατ. ευρώ. Όσο για την περιουσία του, τόσο από τα μυθικά συμβόλαια που έχει υπογράψει κατά καιρούς με τις ομάδες, όσο και από τις επιχειρήσεις του, αλλά και από τα διαφημιστικά, ξεπερνά τα 900 εκατ. ευρώ.
CR7

Με τέτοια πλούτη, ο Cristiano Ronaldo μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε επιθυμεί. Κι όπως αποδεικνύεται, αυτό ακριβώς κάνει. Τα μεγάλα του πάθη, εκτός φυσικά από την μπάλα του ποδοσφαίρου, είναι τα αυτοκίνητα, αλλά και τα ρολόγια.

Το Bugatti Chiron Tourbillon φτιάχτηκε μόνο για το χέρι του Ronaldo

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής μόλις πρόσφατα παρέλαβε ένα υπέροχο και συνάμα πανάκριβο ρολόι χειρός. Κατασκευάστηκε από τη φημισμένη ελβετική ωρολογοποιία Jacob & Co και ονομάζεται Bugatti Chiron Tourbillon.

turbillon1

Έχει εμπνευστεί από το αγαπημένο αυτοκίνητο του Ρονάλντο, την εκθαμβωτική Chiron και η λειτουργική μινιατούρα από ζαφείρι απεικονίζει τον W16 κινητήρα του γαλλικού hypercar. Μόλις ο Πορτογάλος πιέσει τη δεξιά κορώνα του ρολογιού, ο κινητήρας εκκινεί, ο στροφαλοφόρος άξονας περιστρέφεται, τα πιστόνια κινούνται, όπως και τα δύο turbo. Επίσης, υπάρχει και δείκτης που μιμείται τη στάθμη του καυσίμου του οχήματος.

Ο tourbillon μηχανισμός του ρολογιού με τα 578 εξαρτήματα εντυπωσιάζει, όπως και η διάφανη κάσα. Κατασκευασμένη από τιτάνιο, περιβάλλεται από 232 λευκά διαμάντια και 109 μαύρα ζαφείρια, συνολικού βάρους 21 καρατιών. Το σχέδιο συμπληρωνουν το καντράν και τα στοιχεία του πολύπλοκου μηχανισμού κίνησης από χρυσό σε χρώμα σαμπάνιας με σατινέ φινίρισμα.

turbillon2

Του λουράκι έχει πόρπη επίσης από τιτάνιο και στο κέντρο του ρολογιού απεικονίζεται το CR7, η σφραγίδα του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Δείτε εδώ τη Bugatti Chiron του Cristiano Ronaldo

Το ρολόι φτιάχτηκε μόνο για τον καρπό του Ronaldo έπειτα από παραγγελία του παίκτη. Όσο για την τιμή του, εκτιμάται ότι υπερβαίνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...