Έκθεση Mοτοσυκλέτας 2023: Από τις 29 Μαρτίου, δείτε όλα τα νέα μοντέλα!

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου θα διεξαχθεί η έκθεση μοτοσυκλέτας 2023 από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου.

  • -
  • -

Η έκθεση μοτοσυκλέτας 2023 βρίσκεται προ των πυλών έτοιμη να υποδεχθεί τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do). Η σημαντικότερη έκθεση για τον κόσμο του δικύκλου έρχεται ανανεωμένη με συμμετοχές που ξεχωρίζουν. Η έκθεση μοτοσυκλέτας θεσμοθετήθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα αποτελεί ορόσημο και σημείο συνάντησης τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας.

Και φέτος φιλοξενεί τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο. Στο πλαίσιο της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και φροντίδα, τις συναφείς υπηρεσίες, ενώ ο επισκέπτης θα βρεθεί στο κέντρο των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων.

Δείτε ακόμη: Επίσημο! Οι μοτοσικλέτες της Peugeot ξανά στην Ελλάδα!

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναπτύξει και να εμπλουτίσει έναν ήδη επιτυχημένο θεσμό, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των συμμετεχόντων και επιθυμώντας να μεταφέρει στο κοινό τον παλμό της αγοράς της μοτοσυκλέτας. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Τετάρτη έως Παρασκευή: 14.00 - 21.00
Σάββατο & Κυριακή: 10.00 - 21.00

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...