Επίσημο: Οι μοτοσικλέτες της Peugeot ξανά στην Ελλάδα!

Με διαφορετική αντιπροσώπευση σε σχέση με τα αυτοκίνητα, επιστρέφει στην ελληνική αγορά το τμήμα μοτοσικλετών της γαλλικής μάρκας.

  • -
  • -

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ένας επιχειρηματικός όμιλος που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής στον κλάδο της αυτοκίνησης και του mobility στην Ελλάδα, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμη δυνατή συνεργασία με τον παλαιότερο κατασκευαστή μηχανοκίνητων δίκυκλων, την εμβληματική Peugeot Motorcycles.

H συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια νέα, σαγηνευτική εποχή για την ιστορική μάρκα στη χώρα μας. Με 125 χρόνια ιστορίας, η Peugeot Motorcycles είναι μια παγκόσμια μάρκα που έχει να επιδείξει τεχνογνωσία, ακρίβεια, κουλτούρα, κομψότητα και επινοητικότητα, πάντα υπηρετώντας τον άνθρωπο μέσω της ισχυρής γαλλικής κληρονομιάς της.

peugeot moto 2

Μπορεί η Peugeot Motorcycles να είναι μία μάρκα συνυφασμένη με την καινοτομία και την υπέρβαση, αυτό όμως που την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι η ικανότητά της μέσα από τα προϊόντα της, να γεννά συναισθήματα, δηλώνει ο Όμιλος Σαρακάκη.

Δείτε ακόμη: Πάω με 130 km/h και μου «παίζουν» τα φώτα! Είναι νόμιμο;

Μοτοσικλέτες με Allure, δηλαδή Σαγήνη

Για την Peugeot Motorcycles ‘Η Δύναμη της Σαγήνης’ είναι η εμπειρία που βιώνει κανείς με τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες που προσφέρει η γαλλική μάρκα. Μοιράζεται όλα τα θεμελιώδη στοιχεία ταυτότητας και σχεδιασμού της διάσημης μάρκας με σήμα το Λιοντάρι. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Peugeot κατασκευάζουν οχήματα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διεγείροντας έντονα συναισθήματα μέσω μιας συναρπαστικής και απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας.

Δείτε ακόμη: Ποδήλατο και πατίνι: Τι πρόστιμα πληρώνουν για υπερβολική ταχύτητα;

Η φιλοσοφία της Peugeot Motorcycles έρχεται να ταυτιστεί απόλυτα με το όραμα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη που θέτει ως κορυφαία προτεραιότητά του τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πελατών του. Προσφέροντας στο αμέσως επόμενο διάστημα, στην ελληνική αγορά την Peugeot στους δύο τροχούς, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ξεκινά ακόμη μία ισχυρή συνεργασία.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Ομίλου Σαρακάκη

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...