Υβριδικό SUV με τετρακίνηση, 130 ίππους και τιμή από 25.000 € - Ποιο είναι;

Με αποδοτικό μοτέρ βενζίνης που καίει 5,8 lt/100 km, compact διαστάσεις και άνετο εσωτερικό σε πάει παντού οικονομικά και με ευκολία.

  • -
  • -

Τα SUV αποτελούν την πιο ενδιαφέρουσα κατηγορία σύμφωνα με τους αγοραστές εδώ και καιρό, ενώ ο υβριδισμός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Οι επιλογές όμως έχουν πληθύνει και ταυτόχρονα ακριβύνει τόσο πολύ που όσοι ψάχνουν για ένα οικονομικό, ικανό και πλούσια εξοπλισμένο crossover, πάλι δυσκολεύονται. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και μοντέλα όπως αυτό που θα δείτε παρακάτω, τα οποία δίνουν το παράδειγμα τόσο από πλευράς τιμής και οικονομίας χρήσης, αλλά και από πλευράς ικανοτήτων.

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο τώρα, άλλοι είναι παραδοσιακοί και δεν θέλουν να αποχωριστούν τους αποκλειστικά θερμικούς κινητήρες κάτω από το καπό, ενώ άλλη έχουν ενστερνιστεί το υβριδισμό, απλά σε διαφορετικό βαθμό. Για πολλούς ακόμη και ένα ήπια υβριδικό σύνολο είναι αρκετό. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτούμε πως υπάρχουν αρκετές προτάσεις εκεί έξω που είναι οικονομικές τόσο στην απόκτηση αλλά και στην χρήση χάρη στην έξυπνη εφαρμογή του υβριδισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα λοιπόν το B-SUV που έχουμε επιλέξει στο συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο συνδυάζει έναν ούτως ή άλλως εξαιρετικό 1.400άρη κινητήρα βενζίνης με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V για να δημιουργήσει μία άκρως δελεαστική επιλογή. Η απόδοση φτάνει τους 129 ίππους και τα 235 Nm ροπή, ενώ το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί αδιαμφησβήτητα ο συνδυασμός του συγκεκριμένου συνόλου με σύστημα τετρακίνησης.

Δείτε ακόμη: Όλα τα αυτοκίνητα diesel που παίρνεις με 25.000 €

Αυτό μεταφράζεται σε εξαιρετικές ικανότητες σε περιβάλλον μακριά από την άσφαλτο, ενώ ταυτόχρονα το μοτέρ προσφέρει απαράμιλλή οικονομία συγκριτικά με την ελάχιστη ηλεκτρική υποβοήθηση που φέρει. Με μέση κατανάλωση 5,8 lt/100 km το B-SUV κινείται με το ελάχιστο δυνατό ποσό, κοιτώντας στα μάτια ακόμη και τον προσθιοκίνητο ανταγωνισμό.

Ποιο είναι το κόστος για ένα τέτοιο σύνολο; Κάτω από 26.000 €, και για την ακρίβεια 25.480 €. Τόσο κοστίζει στην βασική του έκδοση το Suzuki Vitara με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων της συγκεκριμένης έκδοσης. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τα αντίστοιχα στοιχεία και για όλη την υπόλοιπη γκάμα, ενώ μπορείτε να δείτε και τη video-δοκιμή του μοντέλου συνδυασμένο όμως με του Full Hybrid σύνολο των 116 ίππων εδώ.

vitara

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...