Στον δρόμο η BMW X5 που καίει υδρογόνο, με αυτονομία 500 km

Η BMW iX5 Hydrogen φεύγει από το εργαστήριο και βγαίνει στους δημόσιους δρόμους, για να συνεχιστεί η εξέλιξή της σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.

  • -
  • -

Η BMW X5 σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στις προσπάθειες της αυτοκινητοβιομηχανίας για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την προστασία του περιβάλλοντος. Η BMW X5 συνδυάζει άνεση, επιδόσεις και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η καινοτόμος τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου του αυτοκινήτου προσφέρει ομαλή και αθόρυβη οδήγηση, ενώ εκπέμπει μόνο υδρατμούς ως παραπροϊόν. Με αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων, η BMW X5 Hydrogen προσφέρει μια πρακτική και βιώσιμη λύση για οδήγηση μεγάλων αποστάσεων.

2-bmw-x5-idrogono-ydrogono-hydrogen-h2

Η δέσμευση του BMW Group στη βιωσιμότητα υπερβαίνει την ανάπτυξη νέων οχημάτων. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για τη μείωση των εκπομπών CO2 σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής της. Η BMW X5 Hydrogen είναι ένα μόνο παράδειγμα των προσπαθειών τους για την προώθηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Δείτε ακόμα: Τέλος το υδρογόνο στην Ευρώπη, αν δεν είναι από ΑΠΕ

Τι γίνεται όμως με την πρακτικότητα της κατοχής ενός οχήματος που κινείται με υδρογόνο; Το BMW Group έχει διευκολύνει τους πελάτες να απολαμβάνουν τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας αιχμής, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει τα πάντα, από το ίδιο το αυτοκίνητο μέχρι τη συντήρηση, την ασφάλιση και τους σταθμούς ανεφοδιασμού υδρογόνου. Καθώς κατασκευάζονται όλο και περισσότεροι σταθμοί ανεφοδιασμού υδρογόνου σε όλο τον κόσμο, η υποδομή για τα οχήματα που κινούνται με υδρογόνο επεκτείνεται γρήγορα.

3-bmw-x5-idrogono-ydrogono-hydrogen-h2

Η BMW X5 Hydrogen αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην προσπάθεια της αυτοκινητοβιομηχανίας για βιώσιμη κινητικότητα. Με την προηγμένη τεχνολογία κυψελών καυσίμου, την εντυπωσιακή εμβέλεια και τη δέσμευση για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, αυτό το όχημα αλλάζει τα δεδομένα στον κόσμο των φιλικών προς το περιβάλλον μεταφορών. Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν βιώσιμες λύσεις για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, η BMW X5 Hydrogen είναι έτοιμη να δείξει το δρόμο προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...