SEAT Arona: Η σωστή απάντηση στις ανάγκες σου

Με δυναμικό σχεδιασμό, πρακτικότητα και άνεση στη χρήση και ακαταμάχητο value for money χαρακτήρα, το Arona βάζει τέλος στην αναζήτηση του ιδανικού B-SUV.

  • -
  • -

Το SEAT Arona αποτελεί ένα ξεχωριστό μοντέλο για την ισπανική μάρκα, καθώς εκφράζει όλες τις αξίες στις οποίες είναι πιστή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο, έτσι ώστε καμία μετακίνηση πλέον να μην είναι βαρετή.

Το Arona έχει έναν ακόμα συμβολισμό για τη SEAT. Η εταιρεία κατάφερε μόλις 6 χρόνια μετά την παραγωγή του πρώτου της SUV, να φτάσει τις πωλήσεις των μοντέλων αυτού του τύπου στον αριθμό-ορόσημο του 1 εκατομμυρίου, με το Arona να είναι το SUV 1.000.000 που βγήκε από τα εργοστάσιά της. Αυτό το γεγονός δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς το Arona είναι η «αιχμή του δόρατος» σε επίπεδο πωλήσεων για τη SEAT.

Δυναμική και ξεχωριστή σχεδίαση

SEAT AronaΈνα βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το SEAT Arona είναι ο εξαιρετικός σχεδιασμός του, καθώς σε αυτόν συναντάμε πολλά νεανικά στοιχεία, σε συνδυασμό με λειτουργικά και πρακτικά χαρακτηριστικά, αλλά και μεγάλη ελευθερία προσαρμογής της εικόνας στις επιθυμίες του ιδιοκτήτη.

Η σύγχρονη εικόνα του μικρότερου SUV της SEAT περιλαμβάνει μια δυναμική εμπρός μάσκα, προφυλακτήρα με στοιχεία που παραπέμπουν σε σπορ μοντέλα, στρογγυλούς προβολείς ομίχλης και προβολείς Eco LED. Ακόμα, ο πίσω προφυλακτήρας έχει ενσωματωμένες απολήξεις εξάτμισης, ενώ και τα πίσω φώτα είναι Eco LED.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/cd6bcbedfca53ae889f84d258c8a494e.jpeg

Φυσικά, η σύγχρονη και σοφιστικέ εικόνα διατηρείται και στο εσωτερικό, με στοιχεία που κάνουν τη διαφορά όπως είναι ο φωτισμός LED γύρω από τους αεραγωγούς, για μια μοναδική ατμόσφαιρα στην καμπίνα, το νέο μαλακό ταμπλό και το εργονομικό, πολυλειτουργικό τιμόνι με δέρμα Nappa.

Σπάει τα όρια της πόλης

Η φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίστηκε η δημιουργία του SEAT Arona, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου το οποίο είναι εξίσου καλό στους στενούς δρόμους της πόλης, αλλά και εκτός αυτής. Οι διαστάσεις του παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό και ειδικά το μήκος, το οποίο με 4.154 mm αποτελεί τη χρυσή τομή. Από τη μία το Arona είναι όσο μικρό πρέπει για να ελίσσεται με άνεση στο αστικό τοπίο, ενώ από την άλλη είναι όσο μεγάλο χρειάζεται ώστε να εξασφαλίζει ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι, με επαρκείς χώρους για όλους τους επιβάτες αλλά και τις αποσκευές τους, χάρη στα 400 lt που προσφέρει το πορτ-μπαγκάζ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5f09f1f70141bbd3d601639311ab1724.jpeg

Εκεί που μετράει κάθε ευρώ

Ο σημερινός αγοραστής θέλει να ξέρει πως όταν αγοράζει κάτι παίρνει τη μέγιστη αξία από αυτό. Και το Arona να έρχεται ως η απόλυτη απάντηση. Το ισπανικό SUV διατίθεται με μεγάλη γκάμα κινητήρων. Σύνολα βενζίνης 1.0 TSI με 95 ή 110 ίππους, 1.5 TSI με 150 ίππους και φυσικού αερίου 1.0 TGI με 90 ίππους, συνδυάζονται με χειροκίνητο ή και με αυτόματο κιβώτιο, αναλόγως έκδοσης. Ταυτόχρονα, προσφέρει πολλές εκδόσεις και δυνατότητες διαμόρφωσης στον αγοραστή, ενώ καταφέρνει να μείνει κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000 ευρώ, καθώς η τιμή από την οποία ξεκινάει είναι τα 19.390 ευρώ.

Το SEAT Arona μετατρέπεται στον... ορισμό του value for money όταν αναλογιστούμε τον εξοπλισμό του, ο οποίος είναι υπερπλήρης. Ενδεικτικά, ήδη από τη βασική έκδοση συναντάμε σύστημα συγκράτησης του αυτοκινήτου στη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα για ενημέρωση του οδηγού σε περίπτωση απώλειας πίεσης σε κάποιο από τα ελαστικά, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και cruise control.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/088939aab79aa72da4e1de5248d1c5cb.jpeg

Πολλά, απολαυστικά και οικονομικά χιλιόμετρα

Με την οικονομία καυσίμου να είναι ψηλά στην ατζέντα, τόσο για οικονομικούς, όσο και για περιβαλλοντικούς λόγους, το SEAT Arona εγγυάται ότι οι επισκέψεις στο πρατήριο δεν θα είναι συχνές. Οι κινητήρες βενζίνης 1,0 λίτρου στις διάφορες εκδόσεις τους χρειάζονται 5,2-6,4 lt/100 km, ενώ η κορυφαία έκδοση του 1,5 λίτρου απαιτεί μόλις 6,1-6,6 lt/100 km.

Βέβαια, η απόλυτη οικονομία έρχεται με την επιλογή του κινητήρα TGI, οποίος καταναλώνει φυσικό αέριο (CNG). Αποδίδει 90 ίππους και χρειάζεται μόλις 3,7-4,0 kg φυσικού αερίου για κάθε 100 km, κάτι που μεταφράζεται σε κόστος 4,4-4,8 €/100 km, ενώ παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά με βενζίνη, προσφέροντας πλήρη ελευθερία κινήσεων ακόμα και σε περιοχές που δεν διαθέτουν κάποιο πρατήριο CNG.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/8d6c69cc536868d85f203324a3c1f2c8.jpeg

Το θέλεις τώρα; Το αποκτάς άμεσα!

Το SEAT Arona με τα πολλά και διαφορετικά χαρίσματα που διαθέτει, όπως τη δυναμική σχεδίαση, την ευκολία που προσφέρει στην πόλη αλλά και στα ταξίδια, τον πολύ υψηλό δείκτη value for money και την οικονομία καυσίμου, είναι η απόλυτη λύση για όποιον θέλει ένα SUV.

Επιπλέον, επειδή την αναμονή και μάλιστα την πολύμηνη κανένας δεν τη θέλει, το SEAT Arona είναι ετοιμοπαράδοτο, ώστε να είναι γρήγορη κι εύκολη η απόκτησή του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για το Arona και βρείτε το δικό σας στο επίσημο δίκτυο εμπόρων SEAT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...