Παρκαδόρος τράκαρε δύο συλλεκτικές Lamborghini [video]

Πολύ άσχημα έμπλεξε ο παρκαδόρος. Το να τρακάρεις τέτοιας αξίας αυτοκίνητα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα.

  • -
  • -

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και σίγουρα ούτε η τελευταία. Ωστόσο, κανείς δεν θέλει να βρεθεί στη θέση του παρκαδόρου, ειδικά όταν τα «θύματα» είναι δύο εκ των συλλεκτικών Lamborghini. Το ατύχημα συνέβη στο ξενοδοχείο Crown Resorts στο Περθ της Αυστραλίας και το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως τα αυτοκίνητα ανήκαν στον ίδιο άνθρωπο.

Σύμφωνα με το 7News, ο Αυστραλός επιχειρηματίας Laurence Escalante, ο οποίος είναι ο ιδρυτής του Virtual Gaming Worlds, απολάμβανε μια νύχτα στο καζίνο του Crown Towers Perth, όταν σημειώθηκε το ατύχημα. Ο δισεκατομμυριούχος με κάποιο τρόπο είχε επισκεφθεί το ξενοδοχείο με δύο Lamborghini Aventador Ultimae, η μία Coupe και η άλλη Roadster. Φυσικά, και τις έδωσε στο πάρκινγκ για να τις σταθμεύσουν κατάλληλα.

valet

Τα έκανε μαντάρα ο παρκαδόρος

Ένας από τους παρκαδόρους της επιχείρησης βρέθηκε στη θέση της Roadster των 780 ίππων, αλλά δεν υπολόγισε το γκάζι, με αποτέλεσμα να τρακάρει τα δύο αυτοκίνητα μεταξύ τους. Οι ζημιές που προκάλεσε ήταν αρκετά μεγάλες, με τον άτυχο υπάλληλο να έχει σοκαριστεί από το γεγονός, όπως μαρτυρούν και οι εκφράσεις του προσώπου του.

Διαβάστε επίσης: Οδηγοί Lamborghini κάνουν κόντρα και τρακάρουν μεταξύ τους

Τώρα το λόγο έχει η ασφαλιστική εταιρεία του ξενοδοχείου. Οι συγκεκριμένες Lamborghini παράχθηκαν σε μόλις 600 μονάδες συνολικά (350 Coupe και 250 Roadster) και η τιμή τους στην Αυστραλία, ανέρχεται στο 1 εκατ. δολάρια έκαστος. Προφανώς, για να επισκευαστούν θα πρέπει να επιστρέψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις εγκαταστάσεις της Sant’ Agata στην Ιταλία. Όσο για το ποσό που θα απαιτηθεί, ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει ο παρκαδόρος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...