Δημοφιλές SUV με 125 ίππους, χώρο αποσκευών 390 lt και τιμή κάτω από 20.000 € - Ποιο είναι;

To ιαπωνικό Β-SUV με το που ήρθε κυριάρχησε στην κατηγορία του, χάρη στις τεχνολογίες αλλά και το... βαρύ όνομα που φέρει.

  • -
  • -

Στην αγορά υπάρχουν SUV, κάθε μεγέθους: A-SUV, B-SUV, C-SUV και πάει λέγοντας. Οι επιλογές που προσφέρουν οι εταιρείες είναι αναρίθμητες, κάνοντας την τελική απόφαση πιο δύσκολη από ποτέ. Ανταγωνιστικές τεχνολογίες, στιλάτη εμφάνιση και value for money χαρακτήρας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή στην δική σας έρευνα αγοράς, αλλά πλέον είναι τόσα τα μοντέλα που αντιπροσωπεύονται από τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς που θα χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

Θα χρειαστεί να συνυπολογίσουμε - καλώς ή κακώς - και τον παράγοντα της εμπιστοσύνης που προσφέρει το όνομα του κατασκευαστή. Δεν είναι τυχαίο πως υπάρχουν μοντέλα και εταιρείες με διαχρονική αξία, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις πωλήσεις τους. Ακολουθώντας αυτή την λογική, επιλέξαμε ένα φρέσκο μοντέλο μεν, το οποίο όμως αποτελεί ήδη ένα από τα αγαπημένα του κοινού.

Δείτε ακόμη: Όλα τα crossover της αγοράς μέχρι 19.000 €

Στην βασική του έκδοση συνδυάζει έναν αποδοτικό βενζινοκινητήρα 125 ίππων με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ προσφέρει άνετους χώρους και χαμηλό κόστος απόκτησης. Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 390 lt, ενώ η υπερυψωμένη φύση του δεν απαγορεύει και τις εξορμήσεις εκτός δρόμου.

Το κόστος για όλα αυτά; Κάτω από 20.000 ευρώ… 19.870 € συγκεκριμένα! Τόσο κοστίζει το Toyota Yaris Cross στην εισαγωγική έκδοση 1.5 Active των 125 ίππων. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά πάνω από 140 στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις ίδιες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου. Παράλληλα, μπορείτε να διαβάσετε εδώ τη δοκιμή της πλήρως υβριδικής έκδοσης.

toyota_yaris_cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...