Ασανσέρ «κατάπιε» μια Ferrari Roma – Πώς γλίτωσε τη φωτιά

Μεγάλες ζημιές και τεράστια ταλαιπωρία περίμεναν αυτή τη Ferrari Roma στο Palm Beach του Miami, σε επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας!

  • -
  • -

Τα απρόοπτα είναι μέρος της ζωής και καμιά φορά, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή η Ferrari Roma, για την οποία δεν ξημέρωσε και η καλύτερη ημέρα της. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο βρισκόταν στην επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας στο Palm Beach του Miami, όταν παρουσιάστηκε μια δυσλειτουργία στο ασανσέρ που βρισκόταν και έπεσε στο κενό, από μεγάλο ύψος.

Το ιταλικό supercar υπέστη μεγάλες ζημιές, ενώ λίγο έλειψε να τυλιχθεί στις φλόγες καθώς προκλήθηκε διαρροή βενζίνης. Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στην αντιπροσωπεία και έκοψε το ρεύμα του κτιρίου για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πώς «διασώθηκε» η Ferrari Roma από το φρεάτιο του ασανσέρ;

Το αυτοκίνητο, αν και είχε… τραυματιστεί σοβαρά από την πτώση, δεν δείχνει να έχει καταστραφεί εντελώς. Για αυτό και διοργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης, με ειδικούς γερανούς, προκειμένου να επιστρέψει σε ασφαλές περιβάλλον δίχως να προκληθούν περισσότερες ζημιές. Η διαδικασία κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και τελικά, η Ferrari Roma βγήκε από την καταπακτή που είχε εγκλωβιστεί.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικές με το πρόβλημα στο ασανσέρ που προκάλεσε όλη αυτή την καταστροφή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το λάθος θα πληρωθεί ακριβά, αφού η επιδιόρθωση όλων των προβλημάτων σίγουρα δεν θα είναι φθηνή υπόθεση. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν το αυτοκίνητο ήταν πελάτη ή βρισκόταν στην αντιπροσωπεία προς πώληση.

Δείτε ακόμη: Ferrari - Έδωσε τεράστιο bonus στους εργαζόμενούς της που φτάνει τις 13.000 €

Στις ΗΠΑ, το συγκεκριμένο μοντέλο στοιχίζει 250.000 δολάρια στη… βασική του έκδοση, χωρίς την επιλογή προαιρετικού εξοπλισμού. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός από το ατύχημα στο Palm Beach του Miami και όλοι οι εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους. Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης του οχήματος με το ασανσέρ δεν βρισκόταν κανείς στη θέση του οδηγού, οπότε οι ζημιές περιορίστηκαν στις υλικές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...