Βόλος: Γυναίκα οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και "τύφλα" στο μεθύσι

Μία γυναίκα 43 χρονών τρέλανε τους αστυνομικούς αλλά και το αλκοολόμετρο, καθώς οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και έχοντας πιει απίστευτη ποσότητα αλκοόλ.

  • -
  • -

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στον Βόλο όταν είδαν την 43χρονη από τη Βουλγαρία, καθώς ο έλεγχος που πραγματοποίησαν αποκάλυψε ότι η μία άκρως επικίνδυνη παρανομία διαδεχόταν την άλλη, με τη συνέχεια φυσικά να έχει νομικές επιπτώσεις.

Τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου εκτελούσαν ελέγχους σε διερχόμενα οχήματα, όταν σταμάτησαν την 43χρονη. Αμέσως διαπίστωσαν ότι είχε καταναλώσει πάρα πολύ αλκοόλ, οπότε προχώρησαν σε έλεγχο με αλκοολόμετρο, του οποίου η ένδειξη εκτινάχθηκε στα 2,18 mg/lt εκπνεόμενου αέρα, ενώ το όριο είναι στα 0,25 mg/lt εκπνεόμενου αέρα, δείχνοντας ότι η οδηγός «φλέρταρε» με τη λιποθυμία.

Δείτε ακόμα: Αγρίνιο: Έβαλε τα ναρκωτικά στον προφυλακτήρα - Τον "τσάκωσε" ο σκύλος

6 μήνες φυλάκιση και 1.200 € πρόστιμο

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα που είναι μητέρα τριών παιδιών οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, καθώς εκείνο που είχε εκδώσει στη Βουλγαρία είχε λήξει πριν από 2,5 χρόνια και έπρεπε να μεταβεί εκεί για να το ανανεώσει, κάτι που δεν είχε κάνει. Επιπλέον, το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν είναι δικό της αλλά ανήκει σε φιλικό της πρόσωπο.

Μετά από τα παραπάνω η γυναίκα συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου και οδηγήθηκε σε δίκη ενώπιων του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Εκεί είπε ότι δεν εκδίδει ελληνικό δίπλωμα επειδή δυσκολεύεται να μάθει τη γλώσσα, όμως για το περιστατικό δεν έδωσε κάποια απάντηση. Τελικά το δικαστήριο την καταδίκασε σε έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και 1.200 ευρώ πρόστιμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...