Ποια BMW απέκτησε αυτή την κυρτή οθόνη 14,9";

Η εξαιρετική ανάλυση και η άμεση απόκριση, συναντά ένα κορυφαίο λειτουργικό σύστημα που θα τοποθετηθεί σε δύο άκρως εντυπωσιακές BMW.

  • -
  • -

Η ψηφιακή αναβάθμιση είναι κάτι που συναντάμε ολοένα και συχνότερα στα καινούργια αυτοκίνητα. Η BMW έχει στη φαρέτρα της ένα από τα καλύτερα συστήματα infotainment της αγοράς, με το λειτουργικό σύστημα BMW Operating System 8 και εντυπωσιακή, κυρτή οθόνη αφής με εξαιρετική ανάλυση και ακαριαία απόκριση στις εντολές του χειριστή. Το συγκεκριμένο σύστημα πολυμέσων έχει φορεθεί σε πολλά από τα μοντέλα της και κερδίζει τις εντυπώσεις με την ευχρηστία, τις δυνατότητες παραμετροποίησης και την υψηλή συνδεσιμότητα.

Ωστόσο, ενσωματώνεται και σε περισσότερα μοντέλα της μάρκας. Τώρα, το update θα έρθει για δύο άκρως εντυπωσιακά αυτοκίνητα: την BMW Σειρά 4 και την BMW M4. Δύο σπορ, coupe ή cabrio μοντέλα της γκάμας, με το ένα να αποτελεί σημείο αναφοράς στο κομμάτι των επιδόσεων και της οδηγικής απόλαυσης. Στο εσωτερικό τους θα τοποθετηθούν οι κυρτές οθόνες, μια 12,3 ιντσών σε ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων για το BMW Live Cockpit Plus και μια αφής 14,9 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων.

Digital αύρα στο εσωτερικό των BMW 4 Series

Να πούμε ότι οι εν λόγω οθόνες έχουν ήδη τοποθετηθεί στην facelift (LCI) εκδοχή της BMW Σειράς 3, αλλά και στη νέα i4, την ηλεκτροκίνητη πρόταση της γκάμας που βασίζεται στο αμάξωμα της Σειράς 4 Gran Coupe. Η Σειρά 4 ήταν από τα λίγα αυτοκίνητα της BMW που ακόμη χρησιμοποιούσε το προηγούμενο σύστημα πολυμέσων και τον μικρότερο ψηφιακό πίνακα οργάνων, οπότε η στιγμή που θα ερχόταν το update ήταν βέβαιο ότι δεν θα αργούσε.

Δείτε ακόμη: Η πιο καλοπουλημένη BMW M είναι ηλεκτρική!

Φυσικά, στις νέες κυρτές οθόνες και το BMW OS 8, προσθέστε και τον ψηφιακό βοηθό BMW Intelligent Personal Assistant που βοηθά στη γρήγορη εκτέλεση εντολών χωρίς ο οδηγός να πάρει το βλέμμα του από τον δρόμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...