Premium οικογενειακό SUV με 122 PS, χώρο αποσκεύων 430 lt και τιμή 28.000 € - Ποιο είναι;

To μεσαίο crossover διατίθεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με κινητήρες που φτάνουν έως και τους 186 ίππους.

  • -
  • -

To μοντέλο που έχουμε επιλέξει σήμερα είναι ένα premium μέλος μίας εκ των δημοφιλέστερων κατηγοριών της αγοράς, αυτής των C-SUV, το οποίο έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του σήμερα και προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας μοντέρνος οικογενειάρχης με αρχική τιμή που μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμη και μοντέλα μικρότερου segment.

Διαθέσιμο με αποδόσεις από 122 μέχρι 186 ίππους, αλλά και κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς, δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αγοραστή ανικανοποίητο. Για τώρα εμείς θα εστιάσουμε στην βασική έκδοση των 122 ίππων, η οποία ξεκινά μάλιστα και από άκρως δελεαστική τιμή. Με κόστος από 28.378 €, παίρνεις ένα ευρύχωρο, οικογενειακό SUV εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μπορεί να ζητήσεις.

Αρχικά ο χώρος αποσκευών των 430 λίτρων θα φροντίσει για όλα σας τα υπάρχοντα. Στην συνέχεια η βασική έκδοση παρέχει πλούσιο εξοπλισμό όπως οθόνη για το infotainment 8,8”, φώτα τεχνολογίας LED, ηλεκτρικούς καθρέπτες, Head-Up Display, καθώς και πληθώρα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Τόση ώρα αναφερόμαστε φυσικά στην τελευταία γενιά του Mazda CX-30 η οποία καταφέρνει να συνδυάσει τον premium χαρακτήρα που έχει υιοθετήσει η μάρκα με ένα οικονομικό και ολοκληρωμένο πακέτο.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε Mazda CX-30 2.0 SkyActiv-X 

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την βασική έκδοση G122 των 28.378 €, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε της αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου.

cx-30

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...