Απόσυρση Τώρα: Απόκτησε άμεσα ένα καινούργιο Citroen βενζίνης, diesel ή υβριδικό!

Η Citroen κάνει πιο εύκολη την απόκτηση ενός ολοκαίνουριου μοντέλου από την γκάμα της, επαναφέροντας το μέτρο της απόσυρσης.

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο με όφελος στην αγορά ενός ολοκαίνουριου μοντέλου δίνει η Citroen σε όλους τους ενδιαφερόμενους, επαναφέροντας ένα πρόγραμμα το οποίο έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια.

Η πρωτοβουλία της γαλλικής μάρκας αφορά τα δημοφιλή crossover και SUV μοντέλα, C3 Aircross, C4 C-Cross, C5 Aircross, αλλά και το C3, το μικρό αυτοκίνητο των Γάλλων που είναι ιδανικό για κίνηση στην πόλη. Όλα τα μοντέλα που συμμετέχουν στην απόσυρση φέρουν το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, το οποίο ανάγει την άνεση σε ανώτερο επίπεδο και υλοποιείται με επεμβάσεις στα καθίσματα, στο αμάξωμα και φυσικά στα αμορτισέρ.

Τα SUV και crossover που μπορείς να αποκτήσεις αποσύροντας ένα παλιό ΙΧ

Το C3 Aircross είναι το μικρότερο μοντέλο ανάμεσα στα SUV που έχουν οι Γάλλοι στη φαρέτρα τους, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις καθώς το βασικό πεδίο δράσης είναι του είναι η πόλη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την αυξημένη απόσταση που αποζητά ο σύγχρονος αγοραστής. Ο συνδυασμός που πετυχαίνει είναι ιδανικός, καθώς μεσολαβούν 18 εκατοστά ανάμεσα στο χαμηλότερο σημείο του και το έδαφος, τιμή κορυφαία ανεξαρτήτου κατηγορίας. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων με απόδοση 110 και 130 ίππων, καθώς και τον πετρελαιοκινητήρα των 1,5 λίτρων με τους 120 ίππους. Η έκδοση των 130 ίππων και η diesel, εκτός από χειροκίνητο κιβώτιο μπορούν να συνδυαστούν και με αυτόματο 6 σχέσεων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/3880e9bbd9838fb1a0fbb1f25973769c.jpg

Το C4 C-Cross φέρνει μία εντελώς διαφορετική σχεδιαστική γλώσσα στην κατηγορία. όντας crossover με στοιχεία από SUV, τόσο με το coupe ύφος του όσο και με τις πολλές ακμές. Ταυτόχρονα, προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό και άνετη κύλιση, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος επιτρέπει την κίνηση ακόμα και σε σημεία όπου το έδαφος δεν έχει την ομαλότητα της ασφάλτου. Φυσικά η άνεση είναι αδιαπραγμάτευτη δεδομένου ότι πρόκειται για Citroen. Οι επιλογές στους κινητήρες είναι τέσσερις. Βενζίνη στα 1,2 λίτρα με 100 και 130 ίππους, αλλά και πετρέλαιο στα 1,5 λίτρα με 110 και 130 ίππους. Οι εκδόσεις των 130 ίππων, τόσο με βενζίνη όσο και με πετρέλαιο, μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που διαθέτει 8 σχέσεις.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1caf15dfe35084e04d9b9b893f7d0dd1.jpg

Το μεγαλύτερο μοντέλο μεταξύ εκείνων που μπορούν να αγοραστούν με απόσυρση είναι το C5 Aircross. Το μεγάλο γαλλικό SUV με την κορυφαία απόσταση των 23 εκατοστών από το έδαφος είναι ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις, καθώς η άνεση που προσφέρει στους επιβάτες είναι απαράμιλλη, αλλά και για την κίνηση στην πόλη. Το μεγάλο ύψος, η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης και η παράδοση της Citroen εξασφαλίζουν ότι οι ανωμαλίες της ελληνικής ασφάλτου δε θα ενοχλήσουν όποιον βρίσκεται στην καμπίνα. Το C5 Aircross κινείται από βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων και πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων, αμφότεροι με 130 ίππους, οι οποίοι μπορούν να συνδυαστούν και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Στην κορυφή των επιλογών υπάρχουν οι δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις, με 180 και 225 ίππους.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c51ac03e01b5419e3b9587158c005daf.jpg

Η πιο προσιτή επιλογή αγοράς αυτοκινήτου με απόσυρση

Μαζί με τα τρία δημοφιλή μοντέλα, στην απόσυρση της Citroen συμμετέχει και το C3, το supermini που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό μεγέθους και ευελιξίας στους στενούς δρόμους των πόλεων. Πρόκειται για το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα που διαθέτει η Citroen, με τις πολύ μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης να παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό, καθώς φτάνουν σε αριθμό τις 97 διαθέσιμες επιλογές. Οι κινητήρες βενζίνης είναι στα 1,2 λίτρα με 83 και 110 ίππους, ενώ ο πετρελαίου στα 1,5 λίτρα αποδίδει 100 ίππους. Ο βενζινοκινητήρας των 110 ίππων μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4c190578fdf6a26ffcd15fcf1c212390.jpg

Σημαντικά στοιχεία που κάνουν ακόμα πιο συμφέρουσα την απόσυρση της Citroen είναι ο σύντομος χρόνος παράδοσης που υπόσχεται η εταιρεία και τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης που προσφέρει.

Μάθετε τα πάντα για την απόσυρση της Citroen στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων - η ενέργεια ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...