Ασφαλέστεροι δρόμοι, με την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και το GOCAR

Ο όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και το GOCAR ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή.

  • -
  • -

Στο πρώτο στάδιο, ένα εκτεταμένο αφιέρωμα δημοσιεύτηκε στο GOCAR Magazine και στο GOCAR.gr τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, καλύπτοντας κάθε πτυχή του θέματος: Την  τεχνολογία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, την κατάσταση του οδικού δικτύου και τη συμπεριφορά του ανθρώπινου παράγοντα.

Στο δεύτερο στάδιο, μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο ευαισθητοποιούν τους οδηγούς για τους κινδύνους και τους προτρέπουν σε κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά δίνοντας έμφαση στην πρόληψη ως τη μόνη αξιόπιστη λύση για την αποφυγή ενός ατυχήματος.

Με άμεσο και κατανοητό τρόπο ο θεατής βλέπει τα λάθη στα οποία υποκύπτει καθημερινά και πώς μπορεί να τα αποφύγει, έχοντας αρωγό την τεχνολογία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Η σημασία του σωστού εξοπλισμού στην αποφυγή ενός ατυχήματος και των δυσάρεστων συνεπειών του υπογραμμίζεται εμφατικά.

Πώς ρυθμίζουμε σωστά τη θέση οδήγησης

Η ενεργητική ασφάλεια που προσφέρουν τα Οδηγικά Βοηθήματα

Επιδόσεις στην πίστα, ασφάλεια στον δρόμο

Δένουμε πάντα τη ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο, φοράμε πάντα το κράνος και τον προστατευτικό εξοπλισμό στη μοτοσικλέτα, ακόμη και για την πιο μικρή διαδρομή. Σεβόμαστε τα όρια ταχύτητας, κρατάμε κλειστό το κινητό τηλέφωνο και δεν πίνουμε ποτέ αλκοόλ.

Η Οδική Ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...