Θήκη iPhone εμπνευσμένη από Ferrari – Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει

Όταν συνδυάζονται δύο τόσο ισχυρά brand και ο οίκος Pininfarina αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, τότε το κόστος εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα νούμερα.

  • -
  • -

Το να αγοράσεις ένα iPhone 13 Pro και 14 Pro της Apple, με δόσεις ή με το δώρο των Χριστουγέννων, είναι πιθανό. Το να αποκτήσεις Ferrari, μάλλον απίθανο. Αν τώρα θες τη θήκη που δημιούργησε ο οίκος Pininfarina σε συνεργασία με την Inkar, τότε μάλλον πρέπει να δώσεις καμιά δεκαριά μισθούς.

case

Ο φημισμένος οίκος, εμπνεύστηκε από τη θρυλική Ferrari 512 S Modulo Concept, ένα αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε το 1970 και μέχρι σήμερα θεωρείται αριστούργημα του σχεδιασμού. Η θήκη είναι χειροποίητη και διαθέτει στοιχεία από την πρωτότυπη Modulo, όπως τη γραμματοσειρά, τις ξεχωριστές καμπύλες του αυτοκινήτου και τις 24 τρύπες στο κάλυμμα του κινητήρα.

case

Η θήκη σχεδιάστηκε από τον επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της Pininfarina, Paolo Lugaro και την ομάδα του. Την κατασκευή ανέλαβε η Inkar και η παραγωγή γίνεται στην Ιταλία. Μόλις 198 θήκες είναι διαθέσιμες προς πώληση, με τους εκλεκτούς πελάτες να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε χρωμάτων, δύο τύπων δέρματος για τον φακό και δέκα πλάκες από δέρμα, φυσικό ξύλο, ανθρακονήματα και αλουμίνιο.

Σπάνιες και πανάκριβες οι θήκες του Pininfarina

Για να αναδειχθεί η σπανιότητα των 198 θηκών, σε κάθε μία υπάρχει χαραγμένος ένας σειριακός αριθμός. Οι 99 θήκες αφορούν το iPhone 13 Pro και οι υπόλοιπες 99 το iPhone 14 Pro. Ανάμεσά τους θα υπάρχουν και 5 σε απόχρωση redline silver, με σχέδιο που παραπέμπει στην κόκκινη λωρίδα στα πλαϊνά της Ferrari 512 S Modulo Concept.

case

Διαβάστε επίσης: H Ferrari βγάζει σχεδόν 100.000 ευρώ από κάθε αυτοκίνητο που πουλάει

Η τιμή της σπάνιας αυτής θήκης ανέρχεται στα 10.000 δολάρια και οι παραγγελίες ξεκίνησαν την 1η Δεκεμβρίου. Προφανώς, και οι 198 έχουν ήδη πουληθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...