Υβριδικό crossover με μηδενικά Τέλη, ούτε 5 lt/100 km και τιμή 15.880 € - Ποιο είναι;

Με τιμή που θα ζηλέψουν όλοι παίρνεις ένα οικονομικό, πρακτικό και περιπετειώδες μοντέλο που δεν φοβάται τα στενά της πόλης.

  • -
  • -

Λίγα αυτοκίνητα καταφέρνουν να συνδυάσουν τα καλά πολλών διαφορετικών κόσμων τόσο επιτυχημένα, όσο το μοντέλο που επιλέξαμε σήμερα. Compact, με συνολικό μήκος μόλις 3,7 μέτρα, αλλά με άφθονο χώρο για τέσσερις επιβάτες. Ευέλικτο και ελαφρύ (860 kg) έτσι ώστε να μην δυσκολευτείς στα στενά της πόλης, αλλά και με αυξημένη απόσταση από το έδαφος για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο οικονομικός 1.200άρης θα σου χαρίσει κατανάλωση κάτω από 5 lt/100km (4,9), ενώ εξαιτίας των χαμηλών εκπομπών CO2 (110 g/km) απαλλάσσεται και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας. Το κερασάκι στην τούρτα; Ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν δικά σου με 15.880 ευρώ. Ποιο μοντέλο τα συνδυάζει όλα αυτά;

Μα φυσικά το μικρό, Suzuki Ignis στην βασική του έκδοση με το πακέτο εξοπλισμού GL να φέρνει όλα όσα θα χρειαστείς στην καθημερινότητα σου σε πολύ χαμηλή τιμή. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τα παραπάνω για όλη την γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου.

 Suzuki-Ignis-static

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...