Premium υβριδικό οικογενειακό 184 ίππων με 4,7 lt/100km και μηδενικά Τέλη – Ποιο είναι;

Με σπορ εντυπωσιακή εμφάνιση και οδική συμπεριφορά, χώρο αποσκευών 415 lt και κατανάλωση χαμηλότερη από supermini.

  • -
  • -

Ψάχνοντας το ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο, ο υποψήφιος αγοραστής έχει πολλά να υπολογίσει. Χαμηλή κατανάλωση, ασφάλεια, χώρους, χαμηλά πάγια έξοδα, αλλά και μερικές σημαντικές λεπτομέρειες, όπως η εγγύηση και η αξιοπιστία. Όποιος βρίσκεται σε φάση αναζήτησης θα έχει παρατηρήσει ότι δεν είναι και πολλά τα μοντέλα που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω. Το αντίθετο μάλιστα, αφού τέτοιου είδους αυτοκίνητα είναι ύπο εξαφάνιση.

Το αυτοκίνητο που αναφερόμαστε αυτή τη στιγμή, όχι απλά τα συνδυάζει όλα, αλλά δίνει και αρκετούς έξτρα πόντους. Πλήρως υβριδική τεχνολογία; Έχει. Πρακτική, ποιοτική καμπίνα με όλα τα σύγχρονα συστήματα; Επίσης έχει. Οδική συμπεριφορά; Είναι ένα από τα λίγα μοντέλα της κατηγορίας με πραγματικό οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, ενώ εφοδιάζεται και με ένα άκρως αποδοτικό πλήρως υβριδικό σύνολο 184 ίππων.

Όσον αφορά την πλευρά της λογικής, τα 415 lt του χώρου αποσκευών φροντίζουν για όλες τις αποσκευές των επιβατών με ευκολία. Παράλληλα, η υβριδική τεχνολογία βοηθά ώστε η κατανάλωση να βρίσκεται μόλις στα 4,7 lt/100km, ενώ μηδενικά είναι και τα Τέλη Κυκλοφορίας. Στον εξοπλισμό στοιχεία όπως η οθόνη των 9” για το infotainment, η κάμερα οπισθοπορίας, η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Apple CarPlay ή Android Auto, οι προβολείς τεχνολογίας LED και ένα ασύγκριτα πλούσιο πακέτο συστημάτων ασφαλείας, δείχνουν πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά εξοπλισμένο όχημα.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, αναφερόμαστε στο ιαπωνικής καταγωγής ολοκαίνουργιο Honda Civic στην έκδοση 2.0 Hybrid eCVT Elegance. Το 5-θυρο premium μοντέλο έχει έρθει για να προσφέρει έναν ασύγκριτο συνδυασμό πολυτέλειας, οικονομίας και επιδόσεων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλα τα αντίστοιχα στοιχεία και για την υπόλοιπη γκάμα εκδόσεων. Τέλος, εδώ θα βρείτε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.civic

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...