Δωρεάν 7 χρόνια service χωρίς καμία επιβάρυνση από τη Volkswagen - Ποια μοντέλα αφορά

Service για 7 χρόνια, χωρίς κανέναν κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και εντελώς δωρεάν, προσφέρει η Volkswagen στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, ανακοίνωσε με κάθε νέα παραγγελία στα μοντέλα της γκάμας της και ειδικότερα στα ID.3, ID.4 και ID.5, οι αγοραστές θα λάβουν 7 χρόνια συντήρηση του οχήματος χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και χωρίς κανέναν χιλιομετρικό περιορισμό.

service

Οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών μοντέλων της γερμανικής φίρμας μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε συνεργείο του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen της Kosmocar, που με την άριστη τεχνική του κατάρτιση και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών  After Sales.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του VW ID.3

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/aff47590ad116af1214ff45901b652a0.jpg

Τόσο οι εργασίες όσο και τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen που αφορούν στα προγραμματισμένα services του αυτοκινήτου, βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή, θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο, ενώ οποιαδήποτε εργασία εκτός της προγραμματισμένης συντήρησης, θα χρεώνεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο εργασιών και γνήσιων ανταλλακτικών του Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service Volkswagen.

Αν το πουλήσω το δωρεάν service ισχύει;

Εφόσον, όλες οι προγραμματισμένες συντηρήσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της VW, η παροχή των 7 ετών ακολουθεί το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επομένως, σε περίπτωση μεταπώλησης, μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου αυξάνοντας την εμπορική του αξία.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/82940cd5594d79941fd4d44fcfcf34ba.jpg

Εδώ, πρέπει να τονίσουμε πως, η προσφορά αφορά αποκλειστικά σε παραγγελίες που εμπίπτουν στον τιμοκατάλογο που τέθηκε σε ισχύ από τις 7 Νοεμβρίου 2022. Όσο για επαγγελματικά οχήματα ΤΑΞΙ, η παροχή αυτή δεν περιλαμβάνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.volkswagen.gr/el/e-mobility-and-id/7-years-service-id-family.html

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...